Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_16385

Hej

Mam ostatnio problem z gta online a mianowicie gdy poruszam sie po mapie tekstury niedoczytuja sie(np.nie widac budynkow,drogi). Problem wystepuje niezaleznie od ustawien graficznych. Temperatury w normie.

Pc:

Procesor: i3-2120 3.30Ghz

Karta graficzna: gtx 650ti

Ram: 8gb

Dysk: hdd 500gb (dysk ma 3-4 lata)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_16417

@KrisssPL jak na gtx 650 wszystko się ładnie wczytuje@KrisssPL albo masz za słaby procesor bo windows coś w tym czasie robi (polecam odchudzonego windowsa) albo gra do reinstalacji

bez ti ale może podkręć sobie kartę graficzną tu masz pokazane jak to zrobić 

Opublikowano
comment_16426
[mention=6571]KrisssPL[/mention] jak na gtx 650 ...

A po co do mnie piszesz ? Ja nie mam problemów z GTA, pisz do autora wątku.
A jak nie umiesz konkretnie odpisać komuś to lepiej wcale nie pisz !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
comment_16465

bo napisałeś że miałeś tak na gtx 750 ti a to fajna karta graficzna i na niej pograsz se na wysokich i tekstury się na niej wczytują

Opublikowano
comment_16466

Ja miałem 750 ti i miałem tylko taki że podczas przybliżania snajperką była mała mikrościnka przy wczytywaniu textur i tylko to nic więcej. Ustawienia all bardzo wysokie/fxaa bez postfx. Teraz na gtx 960 4gb ultra/txaa x2 nie mam żadnego problemu. Wina raczej nie leży po stronie sprzętu.

Może ten poradnik Ci pomoże:

Opublikowano
comment_16493

miałem to samo co on czyli późno wsiadał i wyciągał telefon problem się rozwiązał gdy kupiłem nowy procesor bo miałem 3 rdzeniowy i on tylko co pokazuje zmniejsza to

Edytowane przez Fixu