Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu chcę założyć serwerownie DayZ, sam jestem miłośnikiem tego trybu rozgrywki lecz znudziło mi się granie na obecnych serwerach z tego względu że są zbyt monotonne czyli zbierasz broń lecisz na arene, zabijasz kogoś albo padasz i tak w kółko. Dodatkowo te serwery z Modem z neta... Do spędzenia miło czasu potrzebuję jednak czegoś więcej, także stawiając na własne pomysły chcę zrobić własny GameMode który nie opiera się o skrypty te z internetu. Wszystko chcemy zrobić od nowa i przede wszystkim żeby to było stabilne i optymalne oprogramowanie.

Co wymagam?:

-Bardzo dobrej znajomości lua i płynności pisania.

-Pisanie pod zapis bazy MySQL lub SQL mi to tam obojętnie...

-Sporo wolnego czasu – zależy mi na jak najszybszym wykonaniu.

-Dojrzałości i stanowczości – jak mówisz że jesteś w stanie podołać zadaniu to tak ma być a nie potem w połowie mówisz że nie masz czasu i takie tam inne wymówki.

-Komunikator Skype, TS z wymaganym mikrofonem.

-Przejście mutacji obowiązkowo – strasznie drażnią mnie te piskliwe głosy szczególnie w słuchawkach :D

Co oferuje?:

-Oczywiście wszystko odbywa się odpłatnie, tak na start przewidujemy 300-400zł ((nie płacimy z góry ;) )

-Bardzo dobry kontakt: Skype, TS, a nawet FB.

-Mile spędzony czas, zawsze można się z czegoś pośmiać i wgl.

-Wszystko ładnie rozpisane i omówione.

-Bardzo łądna grafika.

Co jest do zrobienia?:

-Naszym priorytetem i pierwszą rzeczą jaką zaczniemy robić to panel przedmiotów na który kładziemy ogromny nacisk jest to główny element tej rozgrywki i musi być mega rozbudowany.

--Będzie około 30 rodzajów broni – mamy już podmianki oraz odgłosy strzałów przygotowane.

--Różnego rodzaju przedmioty medyczne(bandaże, apteczki, bloodbagi etc.

--Plecaki

--Części do pojazdu, kanister etc.

JePRspJ.jpg

-Drugą sprawą jest zrobienie systemu pojazdów, żeby można było naprawiać pojazdy przedmiotami z ekwipunku etc..

A tak wygląda panel logowania:

JePRspJ.jpg

Oczywiście w grafice mam zrobione już inne bajeranckie rzeczy, ale to już tam potem pokaże. ;)

To takie dwie rzeczy na którym nam najbardziej zależy – reszta to już tam w dalszej współpracy.

Kontakt: skype: patryk.wilimber

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie