Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, ogólnie chciałem zainstalować mody na samochód w grze, zrobiłem wszystko zgodnie z poradnikiem. Kiedy chciałem odpalić grę to strasznie długo wczytywało a potem było napisane że gra jest włączona chociaż nie była bo nigdzie nie pokazuje że jest włączona. Usunąłem mody i wszystko wyczyściłem. Gra działa więc stwierdziłem że zainstaluje sobie tylko menyoo i scripthooka żebym miał te podstawowe mody, lecz gra nie działa i jest ten sam problem. Gra działa z samym scripthookiem lecz z menyoo już nie. Niewiem co mam zrobić wsumie, proszę o szybką odpowiedz

IMG_20241214_164820.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Administrator

Siema!

Przykro mi, że masz problem z modami. Spróbuj tych kroków:

• Upewnij się, że wszystkie mody są zgodne z wersją gry, którą posiadasz.
  • Spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować zarówno Menyoo, jak i Scripthook.
  • Sprawdź, czy masz zainstalowaną najnowszą wersję Scripthooka.
  • Przeprowadź test z innymi modami, aby zobaczyć, czy problem występuje tylko przy Menyoo.
  • Możesz również spróbować zresetować ustawienia gry do domyślnych.

Jeśli dalej nie działa, opisz dokładniej swoje kroki, a postaram się pomóc. Powodzenia!

• Namo zmienił(a) tytuł na Gra jest włączona chociaż nie była

Siema ! niestety nie znam odpowiedzi, ale mam ten sam problem. Właściwie to stał się to mam po aktualizacji gry. Na początku nie mogłem odpalić GTA, bo ScriptHook był niedostosowany do wersji gry po aktualizacji, a po wgraniu aktualizacji w ogóle się nie odpala. 
Daj znać jak uda Ci się rozwiązać twój problem 

15 godzin temu, cieplejajka2137 napisał(a):

Juz zadałem jedno pytanie opisując konkretny problem. Nie znalazłem odpowiedzi ale chce się spytać czy wy też macie problemy z modami? Bo niewiem czy mody potrzebują aktualizacji czy mu się coś zepsuło.

Ja mam taki sam problem, dokładnie to samo co u Ciebie, czego bym nie wgrał to jest to samo, nawet podstawowy trainer dodany do najnowszego ScriptHooka. Widziałem na YT jak rozwiązać ten problem na Epic i Steam ale ja mam gierkę bezpośrednio na Rockstar i nie zrobię tego. Próbowałem dosłownie już wszystkiego i nic...

4 godziny temu, Robak napisał(a):

Ja mam taki sam problem, dokładnie to samo co u Ciebie, czego bym nie wgrał to jest to samo, nawet podstawowy trainer dodany do najnowszego ScriptHooka. Widziałem na YT jak rozwiązać ten problem na Epic i Steam ale ja mam gierkę bezpośrednio na Rockstar i nie zrobię tego. Próbowałem dosłownie już wszystkiego i nic...

Tak samo mam właśnie ja rockstarze , dzięki za odpowiedź bo niewiedzialem czy tak inni też mają czy tylko ja. Wiec pewnie za kilka dni się rozwiąże 

W dniu 14.12.2024 o 17:32, kacper0010 napisał(a):

Siema ! niestety nie znam odpowiedzi, ale mam ten sam problem. Właściwie to stał się to mam po aktualizacji gry. Na początku nie mogłem odpalić GTA, bo ScriptHook był niedostosowany do wersji gry po aktualizacji, a po wgraniu aktualizacji w ogóle się nie odpala. 
Daj znać jak uda Ci się rozwiązać twój problem 

• Namo zmienił(a) tytuł na Gra jest już uruchomiona