Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Featured Replies

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Wyświetleń 651.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mikiniki555555
    mikiniki555555

Witam wszystkich. Poszukuję osób do napadów i przygotowań. mikiniki555555 Też chętnie pomogę. Dobrze by było z mikrofonem ale nie koniecznie. Mam prawie 30 lat, także nie palę misji przez sa

• Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu

• Poszukuje osób chętnych do współpracy Wymagany mikrofon  Napad na koniec świata Problem Bogdana

Opublikowane grafiki

Opublikowano
comment_36153

Hej,

chciałbym dołączyć do jakiejś ekipy na PS4 w celu zrobienia napadów i podbicia lvl/hajsu. Czas w jaki mogę grać to od 21-22 do 24 w dni robocze.

PSN ID: piotrek1488

Rockstar: Piotrek1488

https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/piotrek1488/games/gtav/ps4/career/overview/gtaonline

Edytowane przez piotrek1488

Opublikowano
comment_36158
26 minut temu, piotrek1488 napisał:

Hej,

chciałbym dołączyć do jakiejś ekipy na PS4 w celu zrobienia napadów i podbicia lvl/hajsu. Czas w jaki mogę grać to od 21-22 do 24 w dni robocze.

PSN ID: piotrek1488

Rockstar: Piotrek1488

https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/piotrek1488/games/gtav/ps4/career/overview/gtaonline

Siema Piotrek!

Jezeli chodzi o czas to kazdy gra tak jak moze:)

U mnie w tym tygodniu godz wieczorne wiec w razie co to wyslij zapke do znajomych nick psn PrzemasP 

Pozdro !

• Namo zmienił(a) tytuł na Wspólna gra - misje osiągnięcia napady
Opublikowano
comment_36234

Gdyby ktoś przeoczył to Rockstar rozdaje hajs w tym tygodniu ?

https://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/60438/GTA-Online-Business-Week

"...everyone who logs in to GTA Online this week will qualify for a state sponsored gift of GTA$250K. To keep your hustle running like clockwork, they’ll also slide you an additional GTA$150K for each subsequent day you log in to GTA Online this week, through May 14th. Earn over GTA$1,000,000 for participating every day. All bonus cash awards will be deposited into your Maze Bank account between May 15th and May 21st."

Opublikowano
comment_36237
Przed chwilą, marcinos2209 napisał:

Dodatkowa kasa za codzienne logowanie? Dobrze zrozumialem?

Raczej tak. Ja też tak zrozumiałem. 250k za jednorazowe zalogowanie w ciągu tygodnia. Dodatkowo za każdy dzień logowania 150k wpada. W sumie logując się codziennie można zgarnąć ok 1 300 000 $ ?

Opublikowano
comment_36285

Siema!!

Ogólnie rzecz biorąc to nie ogarnia mnie jakaś większa euforia z powodu nagrody za logowanie...Może byłoby inaczej gdyby nie fakt,ze od tygodnia wprowadzili z czarnej dziury naloty na bunkry,wytwornie itp.

Nie wiem jak inni,ale na swoim przykładzie z ich nalotów to te 1,3mln które oferują można odebrać jakby wyśmianie gracza w twarz...

Oczywiście jest to moje zdanie i nie mam zamiaru tu nikogo komentować czy wchodzić w niepotrzebne dialogi:)

No a teraz na temat naszej ekipy!!!

Dzięki za wczorajsza grę jak zwykle było super,ciągnąc temat dalej wychodzę z propozycja zorganizowania w jakiś wieczór a najlepiej weekend wypady na same przygotowania i finałowe napady.

Fajnie jakbyście napisali jak każdy wygląda z czasem i możemy również ustawić się na przyszły weekend,nie musi to być teraz.

Pozdro dla wszystkich i do zoba.