Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_2022

Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu konkretnego lvla ale tak jak mówię liczy się doświadczenie), zgranie no i oczywiście trochę czasu. Nie wymagam żebyśmy to zrobili jednego dnia, lepiej dłużej a dokładniej :)

Chętni pisać na dole psn albo dodawać mnie: Szffagier18

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Wyświetleń 650.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu

• mikiniki555555
    mikiniki555555

Witam wszystkich. Poszukuję osób do napadów i przygotowań. mikiniki555555 Też chętnie pomogę. Dobrze by było z mikrofonem ale nie koniecznie. Mam prawie 30 lat, także nie palę misji przez sa

• Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_47595
16 minut temu, Kukson37 napisał:

Przemo a z kim ty tam gierczysz bo może dziś zawitam na 2 godzinki bo praca jutro emoji26.png

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Marcin,Adamsky,I trzech nowych.

Gramy tak juz od jakiegos czasu. Zreszta ostatnio byles chwile to chlopaki tez byli.

Oderwij sie od tego zacnego towarzystwa w Fornite i wpadnij.

Nie no Kukson kurwa,sam ze soba pisze i gram:D

Ty juz naprawde przestan grac w ta gre:P

Opublikowano
comment_47596
Marcin,Adamsky,I trzech nowych.
Gramy tak juz od jakiegos czasu. Zreszta ostatnio byles chwile to chlopaki tez byli.
Oderwij sie od tego zacnego towarzystwa w Fornite i wpadnij.
Nie no Kukson kurwa,sam ze soba pisze i gram:D
Ty juz naprawde przestan grac w ta gre:P
Postaram się dziś oderwać hehe [emoji1]

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
comment_47636

Cześć ?

razem z kumplem szukamy 2 osób do zrobienia napadów w gta online(wbijamy bonusy "wszystko w porządku" i "lojalność", jeśli uda się "geniusza zbrodni"to też ale na to małe szanse xD) mamy czas przez cały ten tydzień, raczej w godzinach wieczornych

wymagania:

- jakieś w miarę ogarnięcie w grze (ja mam 30 lvl, a kumpel 219, będzie naszym mentorem) najlepiej jakbyscie mieli co najmniej ten 15-25 lvl, naturalnie jak macie wyzszy to tez wbijajcie

-wiekowo dowolnie, ważne jest, jak już mówiłem ogarnięcie i zgranie z nami(my mamy po 18 lat)

Mój nick na ps to bMCless(Bartosz Makles, jestem połączony z fb), dodajcie mnie i napiszcie ze jestescie chetni na napady, wtedy ogarniemy date i godzine(mysle ze 1-2 wieczory w tym tygodniu wystarczą) 

EDIT: dobrze jakbyście mieli mikrofon :))

Edytowane przez bMCless

Opublikowano
comment_47658

#ekipa #hbpl #ps4
Hey ho, hey ho! Panie i Panowie, robimy ponownie nabór do ekipy HBPL. (Hakerzy Biznesu PL) ?
Jesteśmy nie za dużą, ale pomocną ekipą. Robimy razem paczki, sprzedaż towarów, napady, listy gier, wyścigi i wszystko co możliwe. Pomagamy „biedniejszym” w zarabianiu hajsu, raczej nie jesteśmy „oraczami”, ale i takie dni się trafiają, ze trzeba sesje wyczyścić. ?
Szukamy aktywnych graczy w wieku 16+ a najlepiej 18+. 
KOMUNIKATYWNYCH ludzi! Mamy grupę na ps4 i na messengerze, wiec zawsze można liczyć na pomoc. 
Zainteresowane osoby kontaktować się ze mna lub Bialy91PL na ps. 
Zapraszamy do wspólnej gry ?

https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/hakerzybiznesupl/

Opublikowano
comment_47681

Siemano, 

W ten weekend proponuje skupić się na nowych członkach naszej ekipy i pomoc im zarobić na pierwszy biznes aby mogli dalej się rozwijać i zarabiać. 

Dlatego przy wszelkich przygotowaniach, napadach i misjach pobocznych powinni mieć pierwszeństwo, ponieważ jak sami wiecie są limity graczy uczestniczących.

Ale spokojnie również bierzemy się za tematy stare tj.  Skok na koniec świata czy ukończenie wszystkich napadów po kolei. 

Pozdro ekipa i do zobaczenia w weekend bo w tygodniu to jestem tylko w godzinach porannych. 

Edytowane przez PrzemasP