Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_2022

Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu konkretnego lvla ale tak jak mówię liczy się doświadczenie), zgranie no i oczywiście trochę czasu. Nie wymagam żebyśmy to zrobili jednego dnia, lepiej dłużej a dokładniej :)

Chętni pisać na dole psn albo dodawać mnie: Szffagier18

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Wyświetleń 651.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu

• mikiniki555555
    mikiniki555555

Witam wszystkich. Poszukuję osób do napadów i przygotowań. mikiniki555555 Też chętnie pomogę. Dobrze by było z mikrofonem ale nie koniecznie. Mam prawie 30 lat, także nie palę misji przez sa

• Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_2128

Siemanko wszystkim!

Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu :) Link do ekip na SC mam w podpisie. Zapraszamy również na nasze forum: www.plse.eu jest ono dla wszystkich graczy nie tylko dla członków naszych ekip.

Do zobaczyska w grze! :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_3181

Witam,

Jak w temacie, zwracam się do was drodzy forumowiczę o pomoc w ukończeniu kilku napadów, bo jak wiadomo cieżko jest już je wykonać, bo gracze randomowi niechętnie idą na coś takiego, w związku z tym piszę o tym tutaj że byłbym wdzięczy gdyby jacyś ludzie stąd wyrazili chęć pomocy. Mój Login na PS4 to Kamil_AC3. Pozdrawiam i dziękuję.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_4129
Dnia 7.11.2016 o 17:08, DjWojti1995 napisał:

Witam szukam 3 osób do gry . Napadów misji i innych chodzi mi o dobrą zabawe a przy okazji zarobienie sporego hajsu . Lat od 10 

Komunikacja na ps4 

Lewel w grzre od 30 w góre 

Jak by co mam 13 ale wiek nie gra żeby nie bylo

To wszystko dzięki i zapraszam 

Ja chętny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_4863

Willkommen alles,  nowy na forum. szukam ekip dla swojej i znajomej postaci, dla mnie ekipa w stylu mafijnym lub gangu motocyklego "scigacze" lub lub samochodowego,  znajoma szuka klubu motocyklowego. drugie pytanie to czy ktoś sypie czasem money Rain? wiem że każdy chce hajs za darmo ale już raz trafiłem na sesji taką akcję. 

• Namo przypiął/eła ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_6499

Cześć, 

szukam osób do wspólnej gry na platformie PS4. Gram głównie wieczorami aczkolwiek czasami zdarza się, że jestem aktywny w ciągu dnia. Nie mam zbyt wiele wymagań, wiek nie robi mi rożnicy jeżeli osoba umie się zachować.  Osobiście mam 20 lat. Oczekuje umiejętności współpracy, wzajemnej pomocy i gry w grupie. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to proponuje napisać do mnie na priv, chętnie odpowiem i w ten sposób możemy wszystko dogadać. Dzięki za zainteresowanie i do zobaczenia w grze. ^_^ 

Opublikowano
comment_8336

Nick: kopiiczek
Level: ~25
Platforma: PS4

Jeżeli jesteś chętny/a do gry w organizacji, którą posiadam, albo do robienia misji, czy późniejszej pomocy przy fabryce kokainy dodaj mnie do znajomych. Jestem codziennie, szybko się rozwijam. Nie mam 13 lat i nie drę się do mikrofonu.