Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_2271
3 godziny temu, Namo napisał:

Jak przerobię to nie potrzebuje plytowej wersji gta żeby odpalić mody?

niestety potrzebujesz 

Opublikowano
comment_2272
3 godziny temu, Namo napisał:

U niego nie musisz mieć gta żeby odpalić mody tak samo jak powiedział że na karcie 1gb gta pójdzie na wysokich ustawieniach. A młody tam łyka jak szczupak kukurydze :D

Edytowane przez Macias

Opublikowano
comment_2283
Dnia 16.08.2016 o 17:23, Namo napisał:

Potrzebujesz ale możesz pobrać wtedy z neta i nagrać na czystą płyte. Na x360 w takie gta właśnie grałem ale jak jest na ps3 to nwm dokładnie ;D

Opublikowano
comment_2284
Dnia 16.08.2016 o 21:13, Macias napisał:

U niego nie musisz mieć gta żeby odpalić mody tak samo jak powiedział że na karcie 1gb gta pójdzie na wysokich ustawieniach. A młody tam łyka jak szczupak kukurydze :D

To zobacz benchmarki z tej karty na youtube w gta. Uprzedziłem również jakie mogą być problemy przez te 1gb vramu. Wszystko co mu powiedziałem to pierw upewniłem się w necie. 

A co do wersji przerobionej konsoli to nie powiedziałem że nie trzeba mieć wersji pudełkowej gry tylko chodziło mi o to że na przerobioną konsole można pobrać gta z neta i nagrać na płyte bo sam tak miałem na xboxie 360 lt 3.0

Edytowane przez Karol Hryńczuk