Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Tanio!! sprzedam gta 5 , 300 lvl online , 300 mln hajsu

Opublikowano
comment_20557

Sprzedam Konto Gta 5 Social Club 300 lvl online 300 mln hajsu . Cena paysafecard 50 zł . Jesteś zainteresowany napisz do mnie

Edytowane przez Marszello

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20562

,,sprzedawał takiego dobrego wymaksowanego konta i jeszcze nie obniżałbym ceny'' dlatego się zastanawiam skąd powód takiej ceny ?
Kiedy konto było ostatnio modowane ?
Jak długo grałeś na tym koncie ?

Jaka jest pewność że konto nie zostało skradzione ?

Opublikowano
comment_20860

@AmynY No widzę tylko pisze do reszty. Ja akurat się nie dałem bo prosiłem o ss konta na social club i 1 że ekipa się nie zgadzała a 2. to konto "Julka" to było tylko zmieniona nazwa "Szymonelele czyli tak naprawde 'Jego " konta.

Opublikowano
comment_20865

@AmynYJa już z takimi poszukiwaniami poddaje się bo sami oszuści tu są więc wole skorzystać u Namo LevelUp będzie szybciej i będę miał pewnosć że mnie nie okradną.