Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 10
- Wyświetleń 17,2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Namo 4 odpowiedzi
-
ferdas_mufc 2 odpowiedzi
-
OneSh00t12345 2 odpowiedzi
-
MasterBlack34 #NIESŁAWNY 1 odpowiedź
Popularne posty
-
Tak, często, prawie na każdej sesji. O ile nie jesteś sławnym jutuberem to nie będą zwracać na Ciebie uwagi, co najwyżej wybuchniesz co jakiś czas, dostaniesz klatkę na ryj. Na trybie swobodnym i akcj
-
Co do modów. To polecam skopiować grę. Bo zawsze możesz zostawić jakiś plik i podczas gry Online możesz dostać bana. A co do ilości graczy to jest bardzo dobrze.
-
ja bym polecal zostac na PS4, o wiele mniej cheaterow ktorzy na PC potrafia uprzykrzyc zycie, wlasciwie to na PS4 w ciagu 3 lat tylko raz spotkalem cheatera. gta v na pc = cheaty i mody, a tego nie lu
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Dzień dobry posiadam grę GTA V na ps4 i zastanawiam się nad zakupem gry na pc ponieważ niedawno kupiłem sobie nowy komputer . W gta v w wersji na ps4 irytuje mnie to że muszę płacić abonament ps plus za rozgrywkę online a na pc nie ma czegoś takiego i nie zawsze mam kase na ten abonament. I ciekawi mi kilka rzeczy w wersji na pc a dokładniej o cheaterów czy często się ich spotyka i są dużym zagrożeniem ? I dużo osób gra w gta online na pc w porównaniu na ps4 ? Pytam się o to bo jest to dla mnie ważna kwestia ponieważ większość czasu gram sam. I czy da się mieć dwie niezależne od siebie gry gta v na jednym systemie operacyjnym czy jest konieczne zainstalowania dwóch systemów ? Ponieważ na jednym gta v chciałbym mieć mody zainstalowane i na drugim czyste gta żeby można było bez bana spokojnie grać w gta online. I czy to prawda że jak się ma zainstalowane mody to trzeba mieć wyłączony internet żeby nie dostać bana ? I czy jest możliwość dostania bana za uczciwe granie ? I czy będzie można przenieść postać z online z ps4 na pc ?
Gta będę używał do gta online i modów i to wszystko co chciałbym wiedzieć.
Edytowane przez MasterBlack34 #NIESŁAWNY