Skocz do zawartości
  • Live z GTA Online

Transmisja live z GTA Online na kanale namopsx jest teraz offline
  • Załóż konto na GTA Forum

Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry.

Najlepszy Mod-Menu?

Giv3n

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,duzo osob aktualnie szuka dobrego mod menu ktory bd niewykrywalny i bedzie posiadal opcje dawania kasy i trollingu oczywiscie bez bana

ale malo osob  wie jakie jest dobre a jakie nie. Wiec przechodze z tym temate co pomoze dla takich ludzi aby nie bylo wiecej pytan.

Niech tu sie wypowiedza najlepiej osoby ktore ogarniaja sprawy cheatow.

Cheaty ktore mysle ze sa bardzo dobre to [Elusive - Nullify - Sinister]

• Umrzyj 1

5 minut temu, Giv3n napisał:

oczywiscie bez bana

Nie ma takich haxów. Te które dziś są bezpieczne to za tydzień banują konta.

6 minut temu, Giv3n napisał:

niewykrywalny

Nie ma czegoś takiego.

8 minut temu, Giv3n napisał:

Cheaty ktore mysle ze sa bardzo dobre

To się mylisz.

Elusive

bardziej banable haxów nie dało się stworzyć

Nullify

dostałem na nich bana na 3 kontach

9 minut temu, Giv3n napisał:

Sinister

patologia

Jakbyś założył ten temat tydzień temu to na liście były by też D3SK1NG, ich użytkownicy w pień wyrwali bany a teraz są offline haxy które jeszcze nie dawno gówniaki uważali za najlepsze.

Oglądaj namopsx na YouTube

Przed chwilą, Giv3n napisał:

najmniejsza szansa na bana

proszę cię, nie kompromituj się, idź być głupi gdzieś indziej

haxy do gta to nie kwatery w chrowacji które jedne są lepsze od drugich

wszystkie haxy są super, niewykrywalne, fajne ... do czasu bana

nie ma niewykrywalnych haxów

1 minutę temu, Giv3n napisał:

ciagle czekam na odpowiedz

ty szukasz żeby ci ktoś wywróżył takie haxy dzięki którym nie dostaniesz banika bo nie masz hajsu na kolejną kopię gry

Przed chwilą, Giv3n napisał:

uzywasz jakich?

namohax.exe

3 minuty temu, Giv3n napisał:

swoj poziom dalej

Sugerujesz, że jakiś nie tak poziom? Pytasz o poradę kogoś kto ma coś nie nie tak z poziomem? Czyś ty gówniaku na łeb się nie upadł?

4 minuty temu, Giv3n napisał:

aby wszystko dla ciebie bylo

Uważam, że nie powiniem za darmo sprzedawać swojej wiedzy, nie jestem mnichem ani pustelinkiem.

4 minuty temu, Giv3n napisał:

wszyscy wyzywaja Ekipe Toster

Jakby mi Ekipa Toster zrobiła to samo co im to też bym ich wyzywał.

• 4 tygodnie później...

Smiac mi sie chce z ciebie czopie! Pytasz Moderatora jakich modow stosuje.. Nie chce byc nie grzeczny ale "CHUJ CIE TO INTERESUJE". Ja sie nauczylem zyc na bledach i potrafie sie do nich przyznac. A ty pytajac moderatora o mody jakich stosuje to, az mi sie chuj do dupy chowa.. Chcesz wiecej? PLac kurwa. Zyskasz to czego oczekujesz bez obaw. Jesli zamierzasz sie bawic w mody o ktorych nie masz zielonego pojecia to zmien forum, strone albo mentalnosc do racjonalnego myslenia. ;) Ja sam posiadam Elusive i to nie zadne demo tylko na full wypasiei i co? I wole zaplacic NEMO za "Money Lobby" badz "LVL UP" i cieszyc sie rozgrywka w gta online, niz cudowac, wydziwiac i pozniej plakac jak to mi smutno, jak mi zle bo musze z postacia pozegnac sie.. Pozdo ziomek.

P.s przemysl pytanie zanim wgl je zadasz, a tym bardziej do Moderatora Forum na ktorym piszesz..

Edytowane przez Gowniok
Blesy w zdaniach wypowiedzi. P.s Wybacz za błędy ortograficzne nie zawierające Polskich znaków.