Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Wczytywanie GTA

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Pewnie serwery są przeciążone.

• @setowsky ja polecam granie na pustej sesji działa to na wywalanie ludzi z sesji podczas wczytywania wiele razy mi to pomagało jak się zbyt długo ładowała gra podczas dołączenia do sesji lub pod konie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_25221

A jeśli to nie serwery i masz tak od początku to albo wina Internetu albo kiepskiego kompa (np z 2013/14). Mam kumpla co ma GTA na dosyć dobrym kompie i choć wczytywanie chwile trwa nie jest super długie. Ja mam gorszy sprzęt i mi się wczytuje dłużej. 

Opublikowano
comment_25222

Co do Online Szybciej jest najpierw wczytac single i z niego do online niz prosto z menu do online przejść. Co do skrócenia ogólnie wczytywania to może SSD pomoże, u mnie mimo naprawde słabego kompa do singla zajmuje moze z 3-4 minuty do online jakieś 8minut

Opublikowano
comment_25244

@setowsky ja polecam granie na pustej sesji działa to na wywalanie ludzi z sesji podczas wczytywania wiele razy mi to pomagało jak się zbyt długo ładowała gra podczas dołączenia do sesji lub pod koniec napadu zbyt długie ładowanie działa za każdym razem :) 

1. Klikasz Start tam gdzie piszę Wyszukaj programy i pliki wpisujesz nazwę: Resmon
  2. przechodzisz do zakładki Sieć
  3. wyszukujesz nazwy GTA5.exe
  4. Klikasz prawym przyciskiem myszy na nazwę GTA5.exe potem klikasz Wstrzymaj proces
  5. czekasz 13-15 sekund
  6. wznów proces
  7. Możesz się cieszyć publiczną sesją solo ;) i sprzedawać towary działa w 200% od 2 lat używam tego 

Opublikowano
  • Autor
comment_25350

@BombowyKiller to to wiem! :D Chodzi mi o długie włączanie gry, a nie wczytywanie po misji czy coś. Też jest taki problem, że jak biorę singla to wchodzi do multi :O. No nic, czasami wczyta w 2 minuty, czasami po 10 minut i wywala launchera i tak kilka razy. Możliwe, że to wina serwerów bo komp może świeży nie jest, ale całkiem zacny :D

Opublikowano
comment_25353

@setowsky możliwe ze serwery są przeciążone ja jak odpalam gta to z 3 minuty się ładuje do online :P pewnie we wtorek dodadzą jakieś poprawki bo dużo osób ma problem ja tak samo i mnie to wkurwia już 

Edytowane przez BombowyKiller

• 1 rok później...