Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_25218

Witam, czy znalazł się jakiś sposób na długie wczytywanie GTA? Fabuła i online wczytują się mega długo, czasami trwa to nawet kilkanaście minut i nic z tego. Windows 10 i GTA na Steam. Pozdro

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 17,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Pewnie serwery są przeciążone.

• @setowsky ja polecam granie na pustej sesji działa to na wywalanie ludzi z sesji podczas wczytywania wiele razy mi to pomagało jak się zbyt długo ładowała gra podczas dołączenia do sesji lub pod konie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_25221

A jeśli to nie serwery i masz tak od początku to albo wina Internetu albo kiepskiego kompa (np z 2013/14). Mam kumpla co ma GTA na dosyć dobrym kompie i choć wczytywanie chwile trwa nie jest super długie. Ja mam gorszy sprzęt i mi się wczytuje dłużej. 

Opublikowano
comment_25222

Co do Online Szybciej jest najpierw wczytac single i z niego do online niz prosto z menu do online przejść. Co do skrócenia ogólnie wczytywania to może SSD pomoże, u mnie mimo naprawde słabego kompa do singla zajmuje moze z 3-4 minuty do online jakieś 8minut

Opublikowano
comment_25240
6 godzin temu, Olokraft napisał:

kiepskiego kompa (np z 2013/14)

Ja mam kompa ze stycznia 2013 i mi śmiga, szybko się wczytuje i nie ma spadków

Opublikowano
comment_25244

@setowsky ja polecam granie na pustej sesji działa to na wywalanie ludzi z sesji podczas wczytywania wiele razy mi to pomagało jak się zbyt długo ładowała gra podczas dołączenia do sesji lub pod koniec napadu zbyt długie ładowanie działa za każdym razem :) 

1. Klikasz Start tam gdzie piszę Wyszukaj programy i pliki wpisujesz nazwę: Resmon
  2. przechodzisz do zakładki Sieć
  3. wyszukujesz nazwy GTA5.exe
  4. Klikasz prawym przyciskiem myszy na nazwę GTA5.exe potem klikasz Wstrzymaj proces
  5. czekasz 13-15 sekund
  6. wznów proces
  7. Możesz się cieszyć publiczną sesją solo ;) i sprzedawać towary działa w 200% od 2 lat używam tego 

Opublikowano
  • Autor
comment_25350

@BombowyKiller to to wiem! :D Chodzi mi o długie włączanie gry, a nie wczytywanie po misji czy coś. Też jest taki problem, że jak biorę singla to wchodzi do multi :O. No nic, czasami wczyta w 2 minuty, czasami po 10 minut i wywala launchera i tak kilka razy. Możliwe, że to wina serwerów bo komp może świeży nie jest, ale całkiem zacny :D

Opublikowano
comment_25353

@setowsky możliwe ze serwery są przeciążone ja jak odpalam gta to z 3 minuty się ładuje do online :P pewnie we wtorek dodadzą jakieś poprawki bo dużo osób ma problem ja tak samo i mnie to wkurwia już 

Edytowane przez BombowyKiller

• 1 rok później...
Opublikowano
comment_52331

siemka ja mam problem Taki ze zbyt długo włącza się Gra  3 x Istalowałem gta 5 i mam to samo jestem świeżo po formcie

image.thumb.png.710c433e93b21e47e776346ec61208f3.pngtu ss

nigdy tak nie miałem Całą noc Miałem włączone  i nic