Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

GTA save editor do GTA V problem

Opublikowano
comment_27091

Siemka. Z racji że Gta V zostało przeze mnie ograne na każdy możliwy sposób (a online mi nie podchodzi) chciałem pobawić się trochę pojazdami dostępnymi w aktualizacjach do online'a. W tym celu pobrałem programik o nazwie "GTA save editor". Fajna rzecz, pozwala na podstawianie samochodów niedostępnych w grze. Problem mój dotyczy samochodów z ostatnich paru aktualizacji. A mianowicie po ich podstawianiu i wejściu do nich, znikają po 2-3 sekundach. Dotyczy to pojazdów "luźno" stojących jak i tych garażowanych. I tutaj pytanie, czy można to jakoś obejść i pojeździć tymi samochodami? Może jest jakiś mod pozwalający na korzystanie ze wszystkich "online'owych" pojazdów w singlu? Lub ewentualnie dobry car spawner? Polecicie mi coś godnego uwagi? Dzięki i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_27111

@Piotr Janocha Dzięki Ci za szybką odpowiedź. Fajnie że poleciłeś mi taki programik, ale no cóż, nie będę kłamać, nie jestem dobry w takie klocki. Ale po kolei. Pobrałem jak pisało openIV i z jego pomocą ściągnąłem asiloader. Plik z pluginem który mi zaproponowałeś jest już w folderze gry. I teraz pytanie, co dalej. Mógłbyś mi jakoś to w miarę łatwo objaśnić? Byłbym wdzięczny. Jak coś to dzięki Ci za pomoc i pozdrowienia.

Opublikowano
  • Autor
comment_27282

Siemka, udało mi się zainstalować moda od Ciebie (dzięki Ci Panie za poradniki na YT :) ) i sprawa się ponawia. Samochody po zespawnowaniu znikają. Postoi ze 2-3 sekundy i najzwyczajniej w świecie znika. Próbowałem również na innych trainerach lecz problem pozostaje. O co może chodzić?