Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 28
- Wyświetleń 23.4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Cruzzer 7 odpowiedzi
-
Burrito 7 odpowiedzi
-
chmielu_psx 4 odpowiedzi
-
raflix 4 odpowiedzi
Popularne dni
Most Popular Posts
-
@CruzzerOdzyskałem właśnie moje konto i dziękuję za pomoc tym co starali mi się w tym pomóc.
-
Nie ma na tym emailu linka do odzyskiwania, pewnie konto tez kiedyś zakupiłeś używane, wiec suport ci nie pomoże, chyba ze masz klucz seryjny? a na marginesie sam sobie jestes winien bo za słabe hasło
-
Ja przynajmniej nie dałem się okraść tak jak ty frajerze. A teraz płacz bo i tak konta nie odzyskasz bo rockstar to pierdoły i w dupie maja klientów.
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam wszystkich co to czytają i proszę o pomoc!
Parę dni temu, po krótkiej przerwie chciałem zagrać w GTA V. Po uruchomieniu proszono mnie o zalogowanie na moje konto i jak to zrobiłem zauważyłem, że jest coś nie tak - miałem zupełnie inny nick oraz flagę Rosji. Chwilę później wszedłem na swojego maila i zobaczyłem tam 2 wiadomości od Rockstar (jedna po japońsku, druga po rosyjsku). Chodziło w nich o to, że moje konto Rockstar zostało przeniesione na inny email, a ja o tym nic nie wiedziałem. Próbowałem skontaktować się z supportem, jednak nie do końca mi to wychodzi, ponieważ po wysłaniu zgłoszenia na ich stronie jego status po chwili zmienia się na zamknięty, co powinno oznaczać, że mi pomogli, jednak nie dostałem od nich jakiejkolwiek wiadomości. Mam dowody na zakup GTA więc nie powinno być problemu z jego odzyskaniem, jednak kontakt z Rockstar jest beznadziejny. Czy miał ktoś już może taki problem i wie jak go rozwiązać? Załączam do tego zrzuty ekranu z tamtych maili.