Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, z tej strony Patryk i pragnę zaprosić Was na mój nowo powstały FanPage oraz do składania zamówień na grafikę. Co prawda w grafice nie jestem jakimś tam weteranem z wieloletnim stażem lecz stale się uczę, stosunkowo niedawno zacząłem przygodę z PS6 a jeszcze rzadziej cokolwiek tam robiłem - ponieważ nie było żadnych zleceń, a mało co się bawiłem w projektach no i po prostu nie było żadnych prac do wykonania aby poszerzyć swoje umiejętności. Teraz jednak sporo nad tym siedzę poznaje możliwości PS i staram się robić coraz to lepsze prace. Także zapraszam tym czasem parę prac:
Panel przedmiotów pod serwer DayZ/Survival
Panel logowania pod serwer DayZ/Survival - wykorzystany na serwerze GTA SA (MTA)
Baner zrobiony dla serwera GTA SA (SA:MP)
Baner zrobiony dla serwera GTA SA (SA:MP)
Panel logowania/rejestracji na serwer DayZ/Survival
Wersja finalna
Więcej prac znajdziesz na moim FanPage także serdecznie zapraszam do polubienia go: https://www.facebook.com/badejdesign/