Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_32877

Jestem w trakcie pracy nad mod menu i chciałbym się zapytać was co by można było zmienić w wyglądzie . (Propozycje innej nazwy też można podać :D)

Można też podawać propozycje jakie opcje mogę dodać  ^_^1.thumb.png.b50becb41bc00b6bcd9beb54b1802c07.png

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Uporałem się z aktualizacją pod 1.43 

• @Foll Zwiększanie dmg gotowe 

• Miałem opcje teleportowania graczy do różnych lokacji, frezowania ich, wysadzania sesji z użyciem ich nicku co może skończyć się duncem, klonowania pojazdów, usuwanie obiektów z postaci i sporo więcej

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_34077
Przed chwilą, The-Carl napisał:

A zmiana nicku? z nullify usunęli zmiane nicku. Jordany zaktualizowane ale zmiana nicku działa tylko na czacie w grze. Na liście graczy albo jak zabijesz kogoś widać oryginalny nick :(

Nick teraz stoi po stronie serwera a nie klienta więc może być problem z jego zmianą. Jak ruszę dupę i naprawie moje menu pod 1.43 to spróbuje nad tym pomyśleć.

umBDbCc.gif

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...