Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_34979

Ostatnio wyszło nowe DLC do Gta Online, pewnie już wiele osób wie jakie auta będą dodawane do sklepów wirtualnego świata w ciągu kolejnych tygodni. Moim zdaniem nie jest to jakiś super dodatek, ot po prostu dodanych parę kolejnych pojazdów, nic specjalnego co nie? Ostatnio również zauważyłem że na ulicach Los Santos nie rządzą już wyścigowe super szybkie supersamochody, a pojazdu uzbrojone po zęby, które tylko czekają aż wyjedziesz z garażu swoim fajnym autkiem i buch! I dla mnie już takie samochody nie mają żadnego sensu. A co dopiero Doomsday Heist Ubdate? Miazga! Gracze latają po sesji Deluxo, Akulą czy Jetpackiem, a Ty? Ty sobie jeździsz swoim autem przez autostradę ogarnąć bunkier, a tu nagle leci nad tobą latający samochód z rakietami z Powrotu do Przyszłości! Nieźle! 

Rockstar chyba nieco poszalał... Jak myślicie co doda w nowym DLC? I jak będzie się nazywało?

Pozdrawiam.

GTA-V-Online-Doomsday-Heist-update.jpg

• Odpowiedzi 148
  • Wyświetleń 68,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Mam w planach dodanie opcji inwazji kosmitów na gracza. Będzie repspić UFO nad jego głową i kilku kosmitów z RailGunem. Swoją drogą witamy na forum @MatiM niezapomniane przeżycia gwarantowane.

• Tylu komentarzu to ja się u mnie nie spodziewałem  Dzięki

• Czemu Stacha Jonesa nie wstawiłeś? Namo się za głowę złapie jak zobaczy co za głupoty tu wypisujemy.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_34984

Podobał ci się mój artykuł? Jest to mój pierwszy i poproszę o rzetelną ocenę :D

Edytowane przez MatiM

Opublikowano
comment_34986

W następnym DLC pewnie gwiazdę śmierci dodadzą xD

14 minut temu, MatiM napisał:

Podobał ci się mój artykuł? Jest to mój pierwszy i poproszę o rzetelną ocenę :D

Bardzo fajnie napisany, szanuję

Opublikowano
comment_34987

@MatiM serio? twój pierwszy artykuł? nie no szacun, fajnie napisane

Opublikowano
  • Autor
comment_34988
4 minuty temu, NikoHuskie napisał:

W następnym DLC pewnie gwiazdę śmierci dodadzą xD

Bardzo fajnie napisany, szanuję

xD Dziękuje Bardzo

1 minutę temu, chmielu_psx napisał:

@MatiM serio? twój pierwszy artykuł? nie no szacun, fajnie napisane

Dziękuje Bardzo

Opublikowano
comment_34989

Sposób na Deluxo: Menu>Online Players>Player XYZ>Explode Player ;) ?

A tak na poważnie to te DLC są fajne. Jeśli nic by nie dodawali to byłby płacz, że pustka i nic nowego w grze nie ma.

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_34991
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Sposób na Deluxo: Menu>Online Players>Player XYZ>Explode Player ;) ?

A tak na poważnie to te DLC są fajne. Jeśli nic by nie dodawali to byłby płacz, że pustka i nic nowego w grze nie ma.

Całkowita racja :D

Opublikowano
comment_34992
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

Sposób na Deluxo: Menu>Online Players>Player XYZ>Explode Player

najlepiej 

Opublikowano
comment_34994

@Foll zawszę możesz sobie UFO na głowę zrespić 

Opublikowano
comment_34997

@Cruzzer i żaden gówniak nie będzie mnie orał ty jebanym deluxo

Opublikowano
comment_34998
2 minuty temu, Cruzzer napisał:

Ale GTA w założeniach miało być grą o gangsterach a nie o kurwa ratowaniu świata przed jakimś nerdem, który chciał wszystko wyjebać w powietrze bez bliżej określonej przyczyny xD

Opublikowano
comment_35000
2 minuty temu, Foll napisał:

@chmielu_psx W sumie Cruzzer niech ogarnie spawn kosmitów w swoim menu heheheheheh

Mam w planach dodanie opcji inwazji kosmitów na gracza. Będzie repspić UFO nad jego głową i kilku kosmitów z RailGunem.

Swoją drogą witamy na forum @MatiM niezapomniane przeżycia gwarantowane.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_35002
5 minut temu, Cruzzer napisał:

Będzie repspić UFO nad jego głową i kilku kosmitów z RailGunem.

Genialne, chociaż zmieniłbym 'kilku' na kilkudziesięciu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez NikoHuskie

Opublikowano
comment_35003

Mam w planach dodanie opcji inwazji kosmitów ma gracza. Będzie repspić UFO nad jego głową i kilku kosmitów z RailGunem.

Opublikowano
comment_35006
3 minuty temu, chmielu_psx napisał:

@Cruzzer i żaden gówniak nie będzie mnie orał ty jebanym deluxo

Właściwie to ciężko kogoś orać za pomocą tego latającego szajsu. Wystarczy jedna rakieta namierzająca i nie ma Deluxo xD

Opublikowano
comment_35007

Pewnie ma całą playliste na różne okazje

skąd wiesz?

Opublikowano
comment_35010

Szklana kula mi powiedziała

a co ci jeszcze powiedziała o mnie?

Przed chwilą, Foll napisał:

Cruzzer o tobie wszystko wie

o chuj

Opublikowano
comment_35013

@Cruzzer dobra, za dużo rzeczy wiesz o mnie. 

Opublikowano
comment_35015
1 minutę temu, chmielu_psx napisał:

@Cruzzer dobra, za dużo rzeczy wiesz o mnie. 

Wiem jak masz na imię, nazwisko oraz mam twój numer IP. Jeśli masz stałe to mogę sprawdzić z jakiego jesteś mista ( ͡° ͜ʖ ͡°)

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_35017

@MatiM tutaj to jest normalne

@Cruzzer o nie, spiedalam w bieszczady 

Opublikowano
comment_35018
5 minut temu, MatiM napisał:

Kurde jak mi przez was teraz skrzynka odbiorcza nawala xD

VivVtg3.png Wszystko to wiadomości od GTA Forum z ostatnich 10 minut xD

Edytowane przez NikoHuskie