Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_36535

Witam. Nie wiem czy tworzę temat w dobrym dziale. jakieś 2-3 lata temu zakupiłem gta Vice City na pc , gra dobrze działała . ostatnio postanowiłem wrócić do tej części . Gdy zainstalowałem grę pokazało mi się okno a w nim Weryfikacja sprzętu nie powiodła się. Konfiguracja systemu uległa zmianie. Naciśnij "Ponów", by ponownie aktywować aplikację. Ponowne instalowanie gry nic nie dało. 

Specyfikacje mojego pc:

Procesor:Intel(R) Core(TM) i5-4440

Ram:8.00 GB

typ systemu:64-bitowy system operacyjny 

wersja systemu:Windows 10 pro

dodam że na tym pc grałem w gta Vice City

Edytowane przez ProNoob123xd

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_36536
3 minuty temu, ProNoob123xd napisał:

Gdy zainstalowałem grę pokazało mi się okno a w nim Weryfikacja sprzętu nie powiodła się. Konfiguracja systemu uległa zmianie. Naciśnij "Ponów", by ponownie aktywować aplikację.

Blokada na HWID? Co się stanie jak klikniesz „ponów”? 

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_36538
12 minut temu, ProNoob123xd napisał:

gdy klikam ponów wyskakuje mi ,,Aplikacja nie została właściwie uruchomiona kliknij przycisk ok, aby zakończyć aplikację"

Spróbuj tego https://windowsforum.com/threads/turn-on-direct-play-to-use-older-games-windows-8-8-1-1-and-10.205952/

umBDbCc.gif