Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_36688

Witam, dzisiaj pobrałem GTA na ps4 i mam bug w misji, w której ratujemy jacht Michaela. Po wszystkim nie mogę naprawić samochodu Amandy, występuje taki bug że mogę jeździć w środku ls customs. Zauważyłem też, że idąc do fryzjera nie mogę z niego skorzystać.

Szukałem na wielu forach, jest to dość popularny bug, ale nie znalazłem rozwiązania na PS4.

Pomocy!

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 24,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_36691
10 godzin temu, kapitanzbik96 napisał:

Witam, dzisiaj pobrałem GTA na ps4 i mam bug w misji, w której ratujemy jacht Michaela. Po wszystkim nie mogę naprawić samochodu Amandy, występuje taki bug że mogę jeździć w środku ls customs. Zauważyłem też, że idąc do fryzjera nie mogę z niego skorzystać.

Szukałem na wielu forach, jest to dość popularny bug, ale nie znalazłem rozwiązania na PS4.

Pomocy!

Graj od nowa. Daleko nie zaszedłeś więc dużo nie stracisz.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_36717
18 godzin temu, kapitanzbik96 napisał:

Pomocy!

Witam

Podobnie jak kolega mam ten sam problem z fabularnym wątkie Ojciec i Syn przy naprawie samochodu Amandy. wersja GTA V na Xbox One S

PS. też wczoraj instalowałem

Opublikowano
comment_36719
7 minut temu, tol19 napisał:

Witam

Podobnie jak kolega mam ten sam problem z fabularnym wątkie Ojciec i Syn przy naprawie samochodu Amandy. wersja GTA V na Xbox One S

PS. też wczoraj instalowałem

8 godzin temu, Cruzzer napisał:

Graj od nowa. Daleko nie zaszedłeś więc dużo nie stracisz.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_36737

Dajcie plusika, brakuje mi do 200.

Opublikowano
comment_36739
Przed chwilą, NikoHuskie napisał:

Zrób sobie multikonto

Nie, bo mnie Namo wykryje jak Matrixa.

Opublikowano
comment_36754

Problem z bugiem wątku u mnie zniknął po tym jak odpaliłem GTA Online i wjechałem samochodem do garażu Los Santos Custom, misja zaliczona samochód naprawiony.

Polecam ten sposób czyli odpalenie GTA Online i wjechanie do garazu LSC powinno się zaktualizować ?

• 4 lata później...
Opublikowano
comment_72665

Zabij Hao 3 razy ,wyskoczy opcja "pomiń " znowu zabijasz go 3 razy za każdym razem klikając pomiń aż w końcu da się pominąć ten etap misji