Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_37698

Witajcie, mam dziwny problem od jakiegoś tygodnia nie ładuje mi się strona social clubu, ani polska z prefiksem pl, ani zagraniczna. To samo z grą, piszę że nie można się połączyć z serwerami Gta spróbuj ponownie. Dodam że przez VPN mogę wejść na stronę ale to nie rozwiązuje problemu gdyż chce grać online. 
Bawiłem się bramkami, oraz na modemem od UPC, wyzwalałem porty wedle waszego poradnika( chyba że coś źle wpisuje tutaj jest więcej okienek). 
Na marginesie dodam że na drugim kompie gdzie gra dziewczyna też nie działa jej strona i gra.

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Nie masz poblokowanych portów przez dostawce internetu? Lokalni często to robią aby zablokować torenty. Warto zadzwonić i się dowiedzieć. Listę wymaganych portów znajdziesz w dziale technicznym R*.

Rekomendowane odpowiedzi