Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_37848

Cześć, zrobiłem przed chwilą ostatnie przygotowanie do napadu, tylko że kiedy chcę zacząć napad pokazuje mi, że nie ukończyłem tego przygotowania a jak klikam by je rozegrać jest komunikat o treści ...przerwiesz wyzwanie "Wszystko po kolei"...

Normalnie zrobił bym to przygotowanie jeszcze raz ale nie chce tracić bonusu za wyzwanie. Wie ktoś jak to naprawić? Z góry dzięki. 

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_37852
55 minut temu, Foll napisał:

Odpal GTA na wersji angielskiej. Z pół roku temu nie dało się w ogóle odpalić pacific standard na wersji polskiej. Teraz już działa, ale możesz spróbować.

Niestety nie zadziałało. Dodam, że dzieje sięto przy Humane labs.

Opublikowano
  • Autor
comment_37854
8 minut temu, Cruzzer napisał:

To zacznij od nowa...

"Normalnie zrobił bym to przygotowanie jeszcze raz ale nie chce tracić bonusu za wyzwanie. Wie ktoś jak to naprawić? Z góry dzięki."

Drugi raz dzisiaj wydaje mi się, że czytasz nie uważnie albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Mam zrezygnować z bonusu 1mln$ bo rockstar od kilku lat nie potrafi ogarnąć błędów? 

Opublikowano
comment_37855
14 minut temu, xx4Tentacle napisał:

Mam zrezygnować z bonusu 1mln$ bo rockstar od kilku lat nie potrafi ogarnąć błędów? 

To rusz dupsko i zgłoś ten błąd po czym zacznij od nowa zamiast wylewać tu swoje żale o straconym milionie.

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_37856
przed chwilą, Cruzzer napisał:

To rusz dupsko i zgłoś ten błąd po czym zacznij od nowa zamiast wylewać tu swoje żale o straconym milionie.

Gościu po co się przysrałeś

Opublikowano
  • Autor
comment_37858
3 minuty temu, Cruzzer napisał:

Poza tym myślisz, że na to nie wpadłem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_38825

Troche odkope temat,ale powiem,ze mialem taka sama sytuacje przy tych nowych napadach.Z kumplami męczylismy sie z jedynym z przygotowan,az nareszcie sie udalo.Wrzucilo nas do sesji,wchodze do bazy a przygotowanie nadal do rozegrania xD Myslalem ,ze mnie kurwica wezmie,ale nie mialem wyjscia-rozegralismy napad raz jeszcze i wszystko bylo juz dobrze.