Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_38604

Już w lipcu do Los Santos zawita nowy biznes związany z nocnymi klubami. DJkę obsługiwać będą Solomua, Tale Of Us, Dixon i Black Madonny.

Posiadanie klubu będzie podobną działalnością co bunkry, wytwórnie czy hangar. Zapewne wydamy trochę kasy na nowe nieruchomości, ich wystrój, ochronę i reklamę ale zyskamy pralnię brudnych pieniędzy swoich wcześniejszych działalności. Przynosi to na myśl pogłoskę, że lipcowe DLC w GTA Online połączy wszystkie poprzednie biznesy w jeden przez co będzie trzeba zainwestować GTA$ w nową zawartość aby zarabiać. 

Zawartość pojawi się zapewne 2 lipca gdyż logowanie się do GTA Online w ostatnim tygodniu czerwca zapewnia dodatkowe gadżety i miejsce na liście gości.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 18,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Bo na tył napęd, idealnie żeby się do rowu wjebać na lodzie.

• Wystarczy plik pc_settings.bin

• @Namo ja to myślę ze będzie 20 lub 27 lipca trailer pewnie dadzą większy jakoś 12-13 lipca hmm

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_40134
3 minuty temu, BombowyKiller napisał:

pewne pod koniec miesiąca

Pewno mają grube powody na obsuwę. Slogan "Los Santos July" nie za bardzo obrazuje, że będziemy się bawić w klubach nocnych w ostatni dzień lipca.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_40512

Wygląda na to, że aktualizacja zawita na nasze komputery dopiero 24 lipca. Raczej nie odbędzie się to później, gdyż tak jak napisał Namo

Dnia 13.07.2018 o 16:13, Namo napisał:

Slogan "Los Santos July" nie za bardzo obrazuje, że będziemy się bawić w klubach nocnych w ostatni dzień lipca.

Zatem w najbliższy wtorek bądź czwartek najprawdopodobniej możemy spodziewać się trailera zapowiadającego najnowsze DLC z klubami nocnymi.

Swoją drogą, całkiem mnie to rozśmieszyło.

qSwudLn.png

Opublikowano
comment_40902
Dnia 19.07.2018 o 16:41, NikoHuskie napisał:

Wydaje mi się, że w GTA IV wyglądał mniej... zjebanie.

Na reddit mówią, że wygląda młodziej niż kiedyś. 

Dnia 19.07.2018 o 16:44, cryingKidsClique napisał:

ale zajebisty garaż, 5 minut zadowolony będę..

Zwróć uwagę na ścianę po lewej. Jest napisane 2B jak dobrze pamiętam.