Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 24
- Wyświetleń 14,8 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Martynka6482 12 odpowiedzi
-
chmielu_psx 4 odpowiedzi
-
Namo 3 odpowiedzi
-
Cruzzer 2 odpowiedzi
Popularne posty
-
i3-8100 = i5-7400. Myślę, że spokojnie wystarczy ?
-
Do grania w GTA V na ustawieniach wysokich? Nie wykorzystywałabym jej potencjału.
-
Windows 10 najnowsza wersja.
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Od niedawna borykam się z problemem ścinek, mikro lagów. Jak wiadomo (lub nie) jest to bardzo irytujące i nie inaczej jest w moim przypadku. Podzespoły to i3-8100, GTX1050 i 8GB RAM 2133MHz (jak ma zamiar mi ktoś wyjechać, że to słaby zestaw to ma rację, lecz na GTA V się załapuje). Mam włączoną synchronizację pionową i gdy ją wyłączę mam nawet kilka klatek więcej, więc stwierdzam, że GTA V jakoś chodzi. Temperatury nie przekraczają 60 stopni na procesorze, jak i karcie graficznej. Komputer nie jest zakurzony. Grę posiadam na nowym dysku SSD. Sterowniki zainstalowane, najnowsze. Nie mam żadnych włączonych programów w tle. Wiecie co może powodować ten problem? ?