Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_41210

image.png.53e860c5390fc5be45c5e7f0324added.pngZaczynając od początku, wczoraj rano pograłem sobie kilka godzinek w GTA, i wyszedłem z domu, kiedy wróciłem przypomniałem sobie o nowym DLC. Kiedy wszedłem do GTA zamiast aktualizacji wyskoczył mi błąd podobny do tego (treści nie pamiętam). Uznałem, że jest to jakiś błąd w plikach, więc odinstalowałem GTA i zainstalowałem ponownie. Tym razem treść komunikatu zmieniła się na tą z screenshota obok. Przełączałem się już na WiFi z telefonu ale nie pomogło. Ktoś ma jakiś pomysł i pomoże?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Usuń folder Rockstar Games z dokumentów. Powinno ruszyć. W tym folderze są zapisy z fabuły więc możesz je skopiować.

• Jacobek112
    Jacobek112

@Cruzzer Dzięki, zadziałało.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi