Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Gta5 na partycji d - problemy

Opublikowano
comment_43116

Witam serdecznie. Słuchajcie a więc tak. Mam GTA 5 wersja pudełkowa która instaluje się baaaardzo długo ale się instaluje. Loguje się na social club i wtedy rodzą się problemy.

Żadna aktualizacja nie może się zainstalować tzn zainstalowała się ta największa ponad 23 GB no ale inne już niestety nie i gry nie da się odpalić.

Wiem że są problemy z uruchomieniem gry na innej partycji niż C tylko nie wiem jak co zrobić by wszystko dobrze działało. Co ciekawe na dysku D gdzie jest gra nie ma Social Club a social club jest na dysku C .

Proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_43118
32 minuty temu, MedMex napisał:

problemy z uruchomieniem gry na innej partycji niż C

Jeśli się przy instalacji zmieni dysk z C na D to z graniem na D nie ma żadnego problemu. 

D gdzie jest gra nie ma Social Club a social club jest na dysku C

U mnie jest podobnie. Social Club znajduje się na C, a grę mam na E.

rodzą się problemy

Opisz dokładniej lub przejrzyściej bo trudno wywnioskować w czym dolega Twój problem. Ew. spróbuj reinstall gry lub spójność plików, wtedy gra pobierze potrzebne pliki z internetu.

Edytowane przez Martynka6482

20180821_085052.png

20180821_085131.png

Opublikowano
comment_43271
Dnia 16.08.2018 o 20:32, MedMex napisał:

Witam serdecznie. Słuchajcie a więc tak. Mam GTA 5 wersja pudełkowa która instaluje się baaaardzo długo ale się instaluje. Loguje się na social club i wtedy rodzą się problemy.

Żadna aktualizacja nie może się zainstalować tzn zainstalowała się ta największa ponad 23 GB no ale inne już niestety nie i gry nie da się odpalić.

Wiem że są problemy z uruchomieniem gry na innej partycji niż C tylko nie wiem jak co zrobić by wszystko dobrze działało. Co ciekawe na dysku D gdzie jest gra nie ma Social Club a social club jest na dysku C .

Proszę o pomoc.

skoro pobrało ci wszystko , a zostały aktualizacje do pobrania to wyłączamy program antywirusowy i zaporę i pobieramy aktualizację potem możesz załączyć już program antywirusowy