Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_43409

Witam, przeniosłem ostatnio kilka gier z mniejszego dysku na większy, wszystkie działają oprócz GTA:V. Wyskakuje taki komunikat:gtaerror.png.a7b082e97b61e37191ff49d0345a3da3.png

Wie ktoś może czy da się coś z tym zrobić bez pobierania GTA od nowa?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_43414

podałeś mi sposób na pobranie gta od nowa a nie o to mi chodzi, opcja "Napraw" nie działa wyskakuje "katastrofalny błąd"

Opublikowano
comment_43428
2 godziny temu, Ave napisał:

podałeś mi sposób na pobranie gta od nowa a nie o to mi chodzi...

Nie tylko. Narzędzie to może również naprawić uszkodzoną instalację GTA V, gdy podamy w nim ścieżkę do istniejących plików gry.

Opublikowano
  • Autor
comment_43494

a w jaki sposób mam podać ścieżke gdyż gdy tylko odpalam gta_setup_tool to wyskakuje napraw oraz odinstaluj i nic innego nie mogę zrobić.

Opublikowano
comment_43799

Spróbuj zrobić w ten sposób:

1. Skopiuj cały folder z zawartością Grand Theft Auto V i nazwij go np. "Grand Theft Auto V (kopia)" (tzw. kopia bezpieczeństwa).

2. Odinstaluj GTA V poprzez Panel Sterowania/Programy i funkcje.

3. Jeśli program odinstalowujący nie usunął folderu "Grand Theft Auto V" to usuń go ręcznie.

4. Zmień nazwę katalogu "Grand Theft Auto V (kopia)" na "Grand Theft Auto V".

5. Uruchom "GTA_Setup_Tool.exe"

Jeśli i to nie pomoże to znaczy, że masz coś ostro "namieszane" i nie obejdzie się bez pobrania całej gry.

Edytowane przez V3n0m

Opublikowano
  • Autor
comment_43812

Już dawno naprawione, wystarczyło odinstalować przez gtav-setup-tools i wziąć instalacja a potem napraw.