Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witaj użytkowniku,
Wszedłeś tutaj, aby dowiedzieć się więcej na temat mojej oferty? Doskonale! Poświęć chwilkę i zapoznaj się z moim tematem, może akurat ta oferta będzie strzałem w dziesiątkę dla Ciebie! Jestem młodym, kreatywnym i doświadczonym graphic designerem. Do każdego projektu podchodzę indywidualnie, staram się wykonać go precyzyjnie w miarę moich umiejętności. Z ogromną przyjemnością przyjmę każde zlecenie. Co jestem w stanie zaoferować?
Ale moment! Przecież, możesz zadać pytanie... Dlaczego akurat mam wybrać Ciebie, a nie kogoś innego?
No dobra, spodobała mi się Twoja oferta! Jak mogę się z Tobą skontaktować?
Super! Słuchaj przyjacielu, powiedz mi jak jest z płatnością?
Pamiętaj, że u mnie za wykonanie płacisz dopiero po wykonanym zleceniu - co za tym idzie, masz prawo rozmyślić się i anulować zlecenie - ale proszę! Poinformuj mnie o tym wcześniej abym wiedział, że rezygnujesz. Pamiętaj też o tym, że zawsze po otrzymaniu pracy ze znakiem wodnym, możesz powiedzieć mi abym poprawił dany element, ponieważ Ci się nie podoba.
Okej, wszystko wiem! Ale gdzie mogę ujrzeć Twoje prace? Przecież bez tego to ani rusz! Jak najbardziej, portfolio jest najważniejsze - przecież to ono przyciąga uwagę i zachęca do korzystania z usług!