Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Odpalony Barret i reszta tryhardów, wypierają się haksów.

Opublikowano
comment_46050

Odpalony Barret (jak każdy tryhard zresztą) twierdzi, że nie jest odpalony.

Do prawdy?

47048025_2192971600941582_7982465863741603840_n.png?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=50032e31b4c7d5818524b194a2922593&oe=5C72290F

W dodatku na ich gówniaczkowym kanale o nazwie "Oranie Tostów" widać jak to oni "nie mają haksów".

Pamiętacie folla? NikoHuskiego ? to pewnie też pamiętacie jak byli odpaleni, zanim zostali wywaleni z ekipy.

I jak teraz ktoś taki może mówić, że nie ma haksów? przed chwilą usunęli również wszystkie filmy, na których był wizerunek Namo. Prawdopodobnie boją się wyjebania kanału.

Taką macie frajde latać za Namo/Vinim na haksach, i potem mówić że wy "nie jesteście odpaleni" ?! odpowiedzcie mi.

Na dodatek, udział w tym wszystkim bierze Vesti. Supporter Nullify.

image.png.ea5cb5015f628e65575f15f5e1993fa8.png

image.png.05bb15da6658fdb1fc2b89c74a3e13b9.png

MACIE TUTAJ DOWÓD, JAK SĄ ODPALENI. TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY.

Edytowane przez The-Carl

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 18 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Podobna sytuacja ma się w ekipie The Polish Cartel. Wypierają się haxów a sam założyciel ma modowane konto. Na 32 osobowej sesji 15 osób z TPLC albo ma modowane konto albo śmigają na haxach (zapewne d

• Ja tylko oglądam ¯\_(ツ)_/¯

• @The-Carlzapraszam również na tyranie TPLC ?

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_46757
Dnia 9.12.2018 o 04:47, The-Carl napisał:

Jeżeli to twoje zdjęcie, to faktycznie brzydki jesteś. Ale do twoich danych też dojdziemy, nie bój się.

bieeeeeeeeeeeeeedny carl

Opublikowano
comment_46758

Jeśli chodzi o tryhardow to chyba nie spotkaliscie ekipy Lsps i ich "grupy uderzeniowej"  w postaci typów jak W1ttmann i razer. Te ich passive popy z oppresorami 'robia wrażenie ' :)

Opublikowano
  • Autor
comment_46760
7 godzin temu, UGotAnnihilated napisał:

bieeeeeeeeeeeeeedny carl

Biedne to te gówniaki. Do matki havoca trzeba będzie zadzwonić, akurat wczoraj znalazłem numer

Opublikowano
comment_46800

@Paletto Widać, że jest skuteczne skoro masz problem ?

@Dejwu Polecam 9thc w tym celu, bo sami startują do innych a jak oddasz im ich sposobem to od razu piszą o "tryhardach" Hipokryzja w ch... ziom ?

Opublikowano
comment_46802

No i zniknęło ogłoszenie 9THC. Oj chyba zabrakło argumentów. Jedyne co potrafią robić, to tworzyć kolejne fejk konta i wypisywać bzdury w kierunku LSPS nie szczędząc epitetów rodem z gimbazy.

Opublikowano
comment_46806

nie odpowiedziałeś mi na pytanie ? który film z YT ci w tym pomógł? Bo to z YT bierzesz info na ten temat prawda?

ps co do odpalonych "tryhardów" możecie też dodać demika, spetsnaza, vegetę i kvcuu z 9thc, ale sorry, niech zgadnę - pewnie też będą się tego wypierać ? 

podaję na nich namiary:

social club: https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/9th_company_pl/hierarchy

Edytowane przez W1ttmann

Opublikowano
comment_46807

pozwól że zacytuje ciebie "zrobię co mi się zechce" ?,

ps. na moje pytanie tez nie odpowiedziałeś, zostanę sławny czy jednak nie ma takiej opcji ?

Opublikowano
comment_46808

jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś zobaczył odpowiedź ? wiesz gdzie ja mam "twoją sławę"? w d... mam lepsze rzeczy do robienia niż tracić akurat czas na takie g... jak ty i twoi koledzy ?

Cytat

ps. na moje pytanie tez nie odpowiedziałeś

To znaczy, że oprócz kont xero, Xerro (kiedyś Demik) posiadasz tutaj jeszcze konto Don_bambino ? Powiedz skąd biorą ci się te nazwy? 

Edytowane przez W1ttmann

Opublikowano
comment_46811
10 minut temu, W1ttmann napisał:

odpalonych "tryhardów"

no tak zapomnialem ze ja to zawsze jestem odpalony xD

" jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem " zauważyłbyś ze nie ma nigdzie zdanie i zakazu siedzenia z nami na sesji ?

Opublikowano
comment_46812

jakbyś nie zauważył to sami zaczęliście dyskusje w tym temacie za pomocą konta o nazwie "Paletto" ? A temat nazywa się "Odpalony Barret i reszta tryhardów, wypierają się haksów". W sumie to idealnie do tego pasujecie, a nie chce mi się zakładać tematu "Odpalony Demik i reszta tryhardów, wypierają się haksów", więc korzystam z okazji skoro sami (o dziwo) potraficie znaleźć swoje właściwe miejsce ? 

Opublikowano
comment_46813

Teraz napisze tobie tajemnice niech to zostanie miedzy nami ? piszesz post o rekrutacji do ekipy na forum gdzie jak się nie mylę założyciel tego forum sprzedaję $$$ w grze, jak mniemam żeby coś takiego robić trzeba mieć jakieś mod menu czy inne podobne rzeczy. Wiem takie rzeczy bo przecież kupiłem (lvl up i $$$) a dowiedziałem się o tym ze kiedyś kupiłem od Ciebie ?

Wiedz że jeśli mielibyśmy jakieś haxy czy inne mod menu to co chwile miałbyś "crash gta". Tak tak wiem, "my mamy tą biedniejszą wersje" i tam tego nie można robić  ??

Kolega powiedział ze my mamy haxy i chuj tak ma zostać bo on tak powiedział ?więc niech tak zostanie

...zapomniałem Pan Wszystkowiedzący i takiemu nie przetłumaczysz, tak wiem "czasu i pieniędzy nie oszukasz" Masz za mało godzin a "za dużo" $$$ w gta. To koniec na pewno jesteś hax

ps. to tylko gra, wyjdź czasem z piwnicy do ludzi,to że zajebiesz nas w grze to nie oznacza że zabijesz nasz w rzeczywistości. No chyba że my żyjemy w "matrixie" i jak zginę w grze, umieram w rzeczywistości. ??

Pozdrawiam "odpalony Demik..."

"bez odbioru" ?

Opublikowano
comment_46814
7 minut temu, xero napisał:

Teraz napisze tobie tajemnice niech to zostanie miedzy nami ? piszesz post o rekrutacji do ekipy na forum gdzie jak się nie mylę założyciel tego forum sprzedaję $$$ w grze, jak mniemam żeby coś takiego robić trzeba mieć jakieś mod menu czy inne podobne rzeczy. Wiem takie rzeczy bo przecież kupiłem (lvl up i $$$) a dowiedziałem się o tym ze kiedyś kupiłem od Ciebie ?

ode mnie? ode mnie nic nie kupiłeś, bo ja takich rzeczy nie sprzedaję ?

8 minut temu, xero napisał:

Wiedz że jeśli mielibyśmy jakieś haxy czy inne mod menu to co chwile miałbyś "crash gta". Tak tak wiem, "my mamy tą biedniejszą wersje" i tam tego nie można robić  ??

miałem nie raz, nawet dzisiaj na "waszej" sesji ? 

9 minut temu, xero napisał:

ps. to tylko gra, wyjdź czasem z piwnicy do ludzi,to że zajebiesz nas w grze to nie oznacza że zabijesz nasz w rzeczywistości. No chyba że my żyjemy w "matrixie" i jak zginę w grze, umieram w rzeczywistości. ??

Pozdrawiam "odpalony Demik..."

"bez odbioru" ?

Takiego twora jak ty to zabije ta rzeczywistość właśnie ? Nawet już to robi, powoli, ale zawsze coś ? Dobrze widzieć, że przynajmniej masz tego świadomość. 
A tak między nami - zabijanie randomów na sesjach publicznych przy użyciu glitchy jest mega słabe. Ale nie bój się, karma wraca ? zawsze 

Opublikowano
comment_46822

@xero Przepraszam że się wtrącę ale możesz mi powiedzieć tak dla przykładu co macie na celu i jaki jest sens grania na gliczu? albo na haxach? albo na czymkolwiek innym? jeśli chcecie grać fair to z tego co wiem to da się zniszczyć albo przejmować czyjeś akcje w sposób normalny 
Haxy są dla ciot, które nie potrafią grać. A ty Demik oraz twoi koledzy czyt. @kvcuoraz Spetznaz czy chuj mu tam wie jak non stop udowadniacie że jesteście po prostu ciotami

Ja dołączyłem do LSPS po waszym zatargu i po waszych problemach klubowych z nimi 
nie wnikam w ten bullshit co i jak bo mam to w dupie. Ale to nie tylko nam się uprzykrzacie. Chcecie nas dalej rypać itp? a proszę bardzo. my sobie na pasywce będziemy latać (jest do tego takie prawo - gramy zgodnie z zasadami GTA bo ten tryb tam jest i nie jest trybem zewnętrznym)
chcecie dalej okłamywać wszystkich? jazda Polecam ale ostatnio jakoś tak chyba wasz stan klanu zmalał o jakieś 20 osób ?

Używajcie sobie money lobby 
latajcie na tych gliczach itp
zróbcie poradniki jak je wykorzystać albo cokolwiek 
ciekawostki kurwa z tego zróbcie ja YT
może sława wtedy cię @xerozłapie 
albo ban 
jedna z dwóch opcji ?

Opublikowano
comment_46840

To powinno wyjaśniać wszystko jeśli chodzi o ekipę 9thc ?  I tym razem nic im już nie da usuwanie ogłoszeń rekrutacyjnych i postów pod nimi, gdzie wszystko było opisane tak jak na tym filmie. 

Peace ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_47878

Link do playlisty z oryginalnym materiałem jakby ktoś chciał w lepszej jakości ?

A no i spoko reklama, ale i tak bez Ciebie sobie kanał radzi xD