Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 9
- Wyświetleń 5.6 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
killerek132 4 odpowiedzi
-
iBiMS 3 odpowiedzi
-
Maciek 2 odpowiedzi
Popularne dni
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam serdecznie.
Od jakiś 4 dni gram w GTA Online mam 27 lvl, ale mam problem.
Nigdzie nie mogę znaleźć jak strzela się rakietami do tyłu, no jasna cholera, ani w opcjach sterowania tego nie ma, ani nie mogę znaleźć w googlach a widzę że wiara tak strzela.
Prosił bym, niech ktoś mi powie jaką kombinacją klawiszy strzelać do tyłu rakietami, nie ma opcji wejścia z botami i poszukania, a Rockstar nie dał do niczego samouczków ani poradników.
Jeszcze mam taką sprawę, czy jest jakiś charakterystyczny dźwięk podczas nowego rzucenia broni, rakiet, naprawy itp. ? Bo przecież przy takiej zadymie nie nadążam spoglądać na mapkę
Ogólnie szukam kogoś do gry, czy jak to się w GTA nazywa Ekipy
Mam słuchawki z mikro, TS-a i 24 wiosny
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
Intel Core i7-4790K | Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 | Gigabyte G1 Gaming GeForce GTX 970 | Corsair 8GB 2133MHz Vengeance | CPU Thermalright HR-02 | OCZ ModXStream Pro 600W | SSD Crucial M500 | Zalman Z11 PLUS HF1 Red | Genius Manticore | Asus VG278HE 3D LED