Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Wylogowano cię, ponieważ twoje zgłoszenie uwierzytelniające jest nieaktualne

Opublikowano
comment_55595

Witam nie moge się zalogować na Rockstar Games Launcher  jak widać na poniższym ss. Ponowne logowanie nie pomaga reset komputera też zmienianie hasła również oraz restarowanie rutera też nie działa. 

Bez tytułu.png

Edytowane przez Wasiorek

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 19,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_57923
Dnia 10.04.2020 o 18:12, wifirifi89 napisał:

Recon:

Napisałem jasno że mam ten sam problem co przedmówcy .... wyskakuje mi problem z uwierzytelnieniem. Resetowałem hasło, resetowałem kompa, reinstalowałem launchera, użyłem tego programu co podał "gość" powyżej i nadal nic nie pomaga, nie mogę się zalogowac do RGL przez co nie mogę zagrać w GTA5...ponad to nawet nie mogę usunąć i ściągnąć na nowo gry bo zwyczajnie nie mogę się zalogować do launchera -_- co jeszcze mam Ci opisać dokładniej ??

Nie możesz przejść  reCAPTCHA tak rozumiem ?

A próbowałeś reinstalacji systemu z formatowaniem ?

Jeśli to nie pomaga to napisz do Rockstaru załacz im zrzut i opisz dokładniej swoją sytuację im. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_58416
Dnia 22.04.2020 o 20:09, Grom885_X napisał:

Znalazłem jedyne wyjście z sytuacji. Mam tak samo, wszelkie próby szukania problemu w plikach RGL w tym przypadku są bezsensowne, a program lockhunter nic nie pokazuje. Polecam sprawdzić swoje ip na whatsmyipaddress.com i tam w szczegółach jest info statusu ip czy jest ono na czarnej liście. W moim przypadku ip jest na dwóch listach chociaż nie podejmuje działań spamerskich. Trzeba wejść w url tych list i napisać prośbę(request) do administratora o usunięcie. Jeśli wspomniana wcześniej strona nie wykryje obecności na żadnej liście wówczas nie powinno być problmu z zalogowaniem się poprawnie do launchera. Myśle że pomogłem ?

mam pytanie bo jak wchodze na ta strone srednio umiem sie z nia obslugiwac i wyskakuje mi ze to jest platne moglbys mi jakos pomoc?

Opublikowano
comment_58426
11 godzin temu, Namo napisał:

Nie możesz zmienić IP za pomocą VPN?

sprawdzilem juz czy mam bloka i nie mam ale blad dalej jest. do RGL nie moge sie zalogowac a jak wchodze przez epic games wyskakuje mi blad gry ktos pomoze?

pomoc.PNG

pomoc2.PNG

Opublikowano
comment_58456
Dnia 18.05.2020 o 10:47, ghghgujk napisał:

sprawdzilem juz czy mam bloka i nie mam ale blad dalej jest. do RGL nie moge sie zalogowac a jak wchodze przez epic games wyskakuje mi blad gry ktos pomoze?

pomoc.PNG

pomoc2.PNG

ktos cos wie? tu racxzej chodzi  o problem rgl rozwiazal ktos ten problem prosze o pomoc

• Namo zmienił(a) tytuł na Wylogowano cię, ponieważ twoje zgłoszenie uwierzytelniające jest nieaktualne
Opublikowano
comment_58667

Dobra. Miałem taki sam problem, co wy. Szukałem wszędzie i nic nie działało. Ściągnąłem również program, o którym pisał KacperJaremko w swoim pierwszym sposobie. Nie zadziałało to, a tego drugiego nawet nie ściągałem widząc komentarze, że również nie działa, więc przeglądałem angielskojęzyczne fora i tak o:

wchodzisz w folder " DOKUMENTY " na dysku C (nie tam gdzie gra zainstalowana) ->rockstar games -> dalej masz między innymi folder social club i go w ogóle kasujesz i to jeszcze nie koniec.

Następnie szukasz launchera tego rockstara (w moim przypadku byl on na pulpicie) i klikasz prawym przyciskiem myszy -> właściwości -> zakładka zgodność -> zaznacz "uruchom ten program jako administrator" i "zastosuj" i wlaczasz launchera rockstara i w moim przypadku zalogowało się już normalnie i mogłem odpalić grę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_59001

Witam podczas odpalania rage plugin hooka mam komunikat:wylogowano cie ponieważ twoje zgłoszenie uwierzytelniające jest nieaktualne

Używam wersji epic games image.thumb.png.59a6d4256a4bc9f4b218132c4e85bf18.png

Opublikowano
comment_59008

Mam do was sprawę wiem jak to naprawić musicie zobie zalozyć nowe konto później

logujecie się na nie a pozniej logujecie się na stare konto i wuala macie naprawione :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
comment_59696

ten lanucher to jest takie gówno caly czas sa z tym hujstwem jakies problemy nie da sie normalnie pograc w rdr2 i jeszcze ta czaptcha zajebana co trzbea 5 razy robic za kazdym razem huj im w dupe z ten launcher

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
comment_60790
Dnia 24.05.2020 o 15:47, snajper94 napisał:

Dobra. Miałem taki sam problem, co wy. Szukałem wszędzie i nic nie działało. Ściągnąłem również program, o którym pisał KacperJaremko w swoim pierwszym sposobie. Nie zadziałało to, a tego drugiego nawet nie ściągałem widząc komentarze, że również nie działa, więc przeglądałem angielskojęzyczne fora i tak o:

wchodzisz w folder " DOKUMENTY " na dysku C (nie tam gdzie gra zainstalowana) ->rockstar games -> dalej masz między innymi folder social club i go w ogóle kasujesz i to jeszcze nie koniec.

Następnie szukasz launchera tego rockstara (w moim przypadku byl on na pulpicie) i klikasz prawym przyciskiem myszy -> właściwości -> zakładka zgodność -> zaznacz "uruchom ten program jako administrator" i "zastosuj" i wlaczasz launchera rockstara i w moim przypadku zalogowało się już normalnie i mogłem odpalić grę

KOCHAM CIĘ PO TYGODNIU MĘCZENIA SIĘ Z TYM GÓWNEM ZADZIAŁAŁO <333333333333333333333

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_64494
Dnia 24.05.2020 o 15:47, snajper94 napisał:

Dzięki u mnie również dopiero to pomogło.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
comment_65681

Cześć wszystkim, miałem ten sam problem co wy czyli nie mogłem się zalogować do RGL ale zrobiłem to 3 razy i działa u mnie, zobaczymy jak u was. Wystarczy zamknąć aplikację i klikając na nią prawym przyciskiem myszy otworzyć ją jako administrator, zgodzić się na wprowadzenie zmian na komputerze i wszystko powinno grać! Ja tak zrobiłem i działa. Spróbujcie i dajcie znać czy u was też. Pozdro