Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_57536

Siemasz, mam problem z Rockstar Games Launcher, mianowicie wczoraj robilem format PC, i zainstalowalem gta z plyty, rozumiem ze na plycie nie ma najnowszysch aktualizacji, wiec spodziewalem sie gdzies z 20/30gb do pobrania, aczkolwiek gdy zainstalowalem ich nowy launcher, chce on pobierac cale gta mimo ze znajduje sie na dysku,

image.png.6fb2742b61b4b15d85d2b04833e08d50.png

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_57542

Wchodzisz w ustawienia launchera i wskazujesz ścieżkę , gdzie jest zainstalowana gra.

Jak to nie pomoże to zrób kopię gry tego folderu i przenieś na inny dysk. Teraz usuń folder z grą , gdzie była zainstalowana. Przechodzisz do launchera w ustawieniach dajesz zainstaluj i po pojawieniu się folderu przerywasz proces instalacji. I wklejasz kopię tamtego folderu tu. Następnie dajesz weryfikację plików co umożliwi pobranie całej zawartości gry do 88,8 GB.

Opublikowano
  • Autor
comment_57574
16 godzin temu, Recon napisał:

Wchodzisz w ustawienia launchera i wskazujesz ścieżkę , gdzie jest zainstalowana gra.

Jak to nie pomoże to zrób kopię gry tego folderu i przenieś na inny dysk. Teraz usuń folder z grą , gdzie była zainstalowana. Przechodzisz do launchera w ustawieniach dajesz zainstaluj i po pojawieniu się folderu przerywasz proces instalacji. I wklejasz kopię tamtego folderu tu. Następnie dajesz weryfikację plików co umożliwi pobranie całej zawartości gry do 88,8 GB.

zrobilem to co kazales, jak dac ta weryfikacje?

Opublikowano
comment_57579
8 godzin temu, nkd napisał:

zrobilem to co kazales, jak dac ta weryfikacje?

W ustawieniach launcher wejdź jak tu za zrzucie > sprawdź zgodność plików gry i poczekaj na zakończenie procesu weryfikacji

Ustawienia.png

Opublikowano
  • Autor
comment_57590

Tak, zrobiłem tak jak kazałeś, skopiowałem folder na inny dysk, usunąłem folder w którym byl zainstalowany, odpaliłem launcher, zacząłem pobierać, gdy pojawił się folder, przerzuciłem grę do tego.noeego folderu, i dalej chce pobierać całość i nie mam.jej na liście w launcherze

Opublikowano
comment_57598
1 godzinę temu, nkd napisał:

Tak, zrobiłem tak jak kazałeś, skopiowałem folder na inny dysk, usunąłem folder w którym byl zainstalowany, odpaliłem launcher, zacząłem pobierać, gdy pojawił się folder, przerzuciłem grę do tego.noeego folderu, i dalej chce pobierać całość i nie mam.jej na liście w launcherze

Ale w ustawienia możesz wejść tak , aby zrobić sprawdzić zgodność plików jeśli tak to tak zrób pobierze wtedy te brakujące pliki 

Opublikowano
  • Autor
comment_57599
1 minutę temu, Recon napisał:

Ale w ustawienia możesz wejść tak , aby zrobić sprawdzić zgodność plików jeśli tak to tak zrób pobierze wtedy te brakujące pliki 

Wlasnie o to mi chodzi ze wchodzę w ustawienia i nie ma Gta

Opublikowano
  • Autor
comment_57602

Chyba się obaj nie zrozumieliśmy, źle sprecyzowałem,

-mam zainstalowane gta, zrobiłem tak jak mówiłeś czyli przeniosłem gta na inny dysk, usunąłem folder w którym było zainstalowane, poprzez launcher dałem zeby sie pobieralo aby stworzył sie ten folder, gdy się stworzył zatrzymałem pobieranie i przeniosłem zawartość folderu który przeniosłem na inny dysk, czyli folder z gta który waży gdzieś z 55GB

-i wchodzę w te ustawienia w launcherze, ale nie mam zakładki z gta tak jak u ciebie, mam tylko te 4 opcje powyżej 

Opublikowano
comment_57606
57 minut temu, nkd napisał:

Chyba się obaj nie zrozumieliśmy, źle sprecyzowałem,

-mam zainstalowane gta, zrobiłem tak jak mówiłeś czyli przeniosłem gta na inny dysk, usunąłem folder w którym było zainstalowane, poprzez launcher dałem zeby sie pobieralo aby stworzył sie ten folder, gdy się stworzył zatrzymałem pobieranie i przeniosłem zawartość folderu który przeniosłem na inny dysk, czyli folder z gta który waży gdzieś z 55GB

-i wchodzę w te ustawienia w launcherze, ale nie mam zakładki z gta tak jak u ciebie, mam tylko te 4 opcje powyżej 

Pokaż ten zrzut jak u ciebie wygląda

Opublikowano
comment_57611
10 minut temu, nkd napisał:

image.thumb.png.a5df8db37bb5da4e7ba5444a8deb017d.pngKlikalem juz znajdz i dalej nic

A jesteś zalogowany w launcher ? bo to co masz na zrzucie to jest ustawienie , ale jak jesteś nie zalogowanym. Po zalogowaniu się będziesz miał większe możliwości w ustawieniach.

Jeszcze jedno ile Twój plik ten skopiowany ma GB ? bo co tu widać to nie za wiele jest tego. 

Otwórz folder z grą, gdzie masz zainstalowany i wrzuć zawartość z tamtego co skopiowałeś wcześniej.   

A jak nie to niech ciągnie do końca instalację  

Edytowane przez Recon

Opublikowano
comment_57613
1 minutę temu, nkd napisał:

Nacisnalem wlasciwosci tego folderu, waga : 89,3gb

jestem zalogowany w launcherze

To wrzuć jego zawartość do tego co się zainstalował i wyłącz launcher i uruchom ponownie komputer. Włacz launcher i zaloguj się zobacz , czy teraz można dać weryfikację plików 

• Namo zmienił(a) tytuł na Pobieranie całego GTA mimo ze jest zainstalowane
Opublikowano
comment_57631
19 godzin temu, nkd napisał:

Tylko ze to jest waga tego folderu ktory juz wrzucilem, cos mi tu nie pasuje bo chce pobrac 88,88gb a folder wazy 89,3?

Faktyczny ma 93,7 GB

Daj mu niech weryfikuje to , że pokazuje 88,88GB nie oznacza, że tyle będzie pobierał bo w trakcie weryfikacji wszystko ulegnie zmianom i dobierze brakującą zawartość tylko. Ale musi sprawdzić całość tak to wygląda.

Edytowane przez Recon