Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Problem z klubem

Opublikowano
comment_58693

Witam, zacząłem grać niedawno. Kupiłem klub motocyklowy, wiec z automatu zostałem prezydentem, mianowałem swojego znajomego z Ekipy na v-ce prezydenta. Problem polega na tym ze zs każdym razem jak opuszczę grę, klub tek jakby się rozwiązuje. Gdy wchodzę na nowo muszę znów mianować siebie prezydentem a potem znów znajomego dodawać do klubu. To jakiś błąd GTA?

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_58698
8 godzin temu, krystiansm napisał:

Witam, zacząłem grać niedawno. Kupiłem klub motocyklowy, wiec z automatu zostałem prezydentem, mianowałem swojego znajomego z Ekipy na v-ce prezydenta. Problem polega na tym ze zs każdym razem jak opuszczę grę, klub tek jakby się rozwiązuje. Gdy wchodzę na nowo muszę znów mianować siebie prezydentem a potem znów znajomego dodawać do klubu. To jakiś błąd GTA?

To nie błąd tak to ma wyglądać. Błąd to jest wtedy jak ponownie się uruchomi gre , a ty nadal jesteś prezydentem. Gdy dojdzie to ataku na wytwórnie szybko zmienisz zdanie.

Nie jesteś z automatu prezydentem tylko po kliknięciu na M masz wybór zarejestruj się w klubie motocyklowym i tak samo go rozwiązujesz. Tak trzeba zaprosić znajomego do organizacji.

Dobra rada jeśli nie musisz to nie przebywaj jako prezydent klubu w nieskończoność. Tylko , gdy uzupełniasz zasoby do wytwórni lub , gdy sprzedajesz. Po tym rozwiązujesz organizację.

Opublikowano
comment_58759

Też jestem nowy, mam podobny problem, po każdym wyjściu z gry traciłem status prezydenta. Ponowne pójście do klubu i wejście na laptopa zawsze mianowało mnie prezydentem. Dzisiaj postanowiłem zrobić to samo (wejść na laptopa w klubie), ale wyświetla mi info że nie mam dostępu do komputera.

Jak mianować się ponownie prezydentem?

Opublikowano
comment_58790
19 godzin temu, watus1992r napisał:

Też jestem nowy, mam podobny problem, po każdym wyjściu z gry traciłem status prezydenta. Ponowne pójście do klubu i wejście na laptopa zawsze mianowało mnie prezydentem. Dzisiaj postanowiłem zrobić to samo (wejść na laptopa w klubie), ale wyświetla mi info że nie mam dostępu do komputera.

Jak mianować się ponownie prezydentem?

Pod M są funkcje Securoserv oraz prezydent klubu motocyklowego klikasz w i zatwierdzasz.