Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Od kilku dni nie mogę sobie poradzić ze zbieraniem towaru w Klubie Nocnym. Na początku jak zakupiłem Klub to wszystko działało, a po sprzedaży dóbr nie zbiera się nic.

Na chwile obecną zbieram matryce i odlewy oraz sprzęt sportowy, jak zebrałem paski do końca i sprzedałem zgromadzone dobra to przestało się zbierać 

Próbowałem zarówno na pustych jak i pełnych, wstrzymywałem produkcje i wznawiałem, odnawiałem zasoby, zmieniałem techników, nic nie pomaga...

Mógł by ktoś mi coś doradzić jak to naprawić ??

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

tak w wytwórniach ale na tę chwilę wszystkie towary sprzedałem i są puste. Wczoraj zamknąłem działalność sprzedałem towary i dzisiaj rano wznowiłem produkcję bez zasobów i też nie zbierają nic 

zarządzanie magazynem 001.PNG

zarządzanie magazynem 002.PNG

i tak ten łączny zapas się utrzymuje od 3 dni ?

Opublikowano
Dnia 21.06.2020 o 18:56, Arek1972 napisał:

tak w wytwórniach ale na tę chwilę wszystkie towary sprzedałem i są puste. Wczoraj zamknąłem działalność sprzedałem towary i dzisiaj rano wznowiłem produkcję bez zasobów i też nie zbierają nic 

zarządzanie magazynem 001.PNG

zarządzanie magazynem 002.PNG

i tak ten łączny zapas się utrzymuje od 3 dni ?

Ile czasu spędzasz w grze np dziennie 

zamień techników  i pokaż zrzut z sprzedaj dobra jak możesz 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dziennie około 5-8 godz Weekendy prawie całe ale spać też trzeba ?
Po wielu próbach ruszyło i przyznam się że nie wiem jak to zrobiłem.
Jestem na etapie prób i błędów, ale na teraz wydaje mi się że ten komputer w klubie coś fiksuje i jak schodzę na poziom B1 i tam korzystam z komputera to się to naprawia.Często mi się zdarza że po sprzedaży wszystkich dóbr coś się nie zbiera, więc mykam na dół  na B1 zwalniam wszystkich, przydzielam w inne miejsca i ide ich odwiedzić, sprawdzić co robią. Jeden siedzi przy kompie a inni gdzieś się plączą obiboki jedne ?. Po tych czynnościach zaczynają zbierać. Jak to zrobię na kompie w klubie tym na górze to nie chcą ruszyć 
Testuje dalej, jak coś wyczaję nowego to dam znać 
Pozdrowionka 

Edytowane przez Arek1972