Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_60222

Ostatni raz był widziany na jachcie kiedy wyłączałem grę jakieś dwa tygodnie temu. Teraz po ponownym uruchomieniu nigdzie go niema w żadnym garażu, telefonu do MMI nie odbierają bo myślałem że może został zniszczony, mechanik nie ma go w swojej ofercie do podstawienia a w terrorbyte pisze że nie jest przechowywany. Po prostu zniknął czy pozostaje kupić po raz drugi?

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_60224

Powitać, miałem identyczny przypadek przy kupnie pojazdu w garażu zabrakło slotów i nowy pojazd podmienił mi miejsce za opresor... przepadł bez śladu i trzeba było kupić nowy

Opublikowano
  • Autor
comment_60225

Witam, tylko że ja nic nie kupowałem a w garażu mam wolne miejsca. Był już taki przypadek że zniknęły nieruchomości, pojazdy i bronie ale wtedy nie tylko moje ale sporej części graczy, które potem powróciły ale teraz nikt inny o tym nie pisze więc to chyba pojedynczy przypadek.

Opublikowano
comment_60298

Możliwe, że zniszczony przez innego gracza spróbuj zadzwonić do ubezpieczalni jeśli dodzwonisz się i nie ma go na liście do zwrotu to znaczy, że może być jeszcze w garażu klubu motocyklowego. Sprawdź to. Gdyż u mnie tak było jak wspominałeś wcześniej o zniknięciu wszystkiego.

Jeśli nigdzie nie ma to pisz do suportu , a pomogą na pewno. 

Opublikowano
comment_60307
23 godziny temu, Recon napisał:

"Jeśli nigdzie nie ma to pisz do suportu , a pomogą na pewno"

Cześć Tiger :) Z tą pomocą supportu to bym się tak nie rozpędzał ;) 

Opublikowano
comment_60309
4 minuty temu, Bogdano napisał:

Pisałem do supportu i okazało się że jednak podmienił mi się na inny pojazd. Nauczka na przyszłość.

A to Ci pech . No cóż tak też bywa. Fakt nauczka na przyszłość, żeby być ostrożnym. 

No to problem rozwiązany już.

Opublikowano
comment_60316
15 godzin temu, Bogdano napisał:

Pisałem do supportu i okazało się że jednak podmienił mi się na inny pojazd. Nauczka na przyszłość.

Tak jak pisałem... trzeba na to uważać