Jak usunąć pieniądze z gta 5 online
-
Facebook
-
Podobna zawartość
-
Przez JordanX
Pełny access do kont!
IMPULSE VIP - $50 / 186PLN
OZARK - $28 / 104PLN
LUNA - $25 / 93PLN
PHANTOM X Deluxe Edition - $27 / 100PLN
Paragon Platinum - $45 / 167PLN
Menace - $24 / 90PLN
Wszystkie = $199 / 740PLN
Płatność: Paypal [Only]
-
Przez Venso
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie!
Chciałbym Was zaprosić na mój kanał YouTube, gdzie aktualnie nagrywam let's playe z fabuły GTA San Andreas! :D
Link do kanału:
https://www.youtube.com/channel/UCl0HpveIqkjnwVufBqiA25g
-
Przez xPatryx9
Mam pytanie. Jeśli zainstaluje mody do GTA V to czy żeby później zagrać na Online trzeba będzie przeinstalować grę? Kolega mi tak powiedział ale chcę zasięgnąć informacji na forum. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
-
Przez Ezz
od ostatniej aktualizacji (cayo perico) wyskakuje mi taki błąd mam gre na epic games proszę o pomoc.
-
-
Kto przegląda
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Grand Theft Auto Forum
GTA Forum to polska społeczność graczy Grand Theft Auto. Dyskutujemy i dzielimy się pomocą z użytkownikami GTA V. Dzięki forum gra w GTA 5 jest przyjemniejsza gdyż można tutaj znaleźć kompanów do wspólnej rozgrywki. Dołącz do naszej społeczności rejestrując się na forum.
GTA Roleplay
Na serwerach opartych o oprogramowanie FiveM gracze GTA wcielają się w swoje rolę. Wciel się w funkcjonariusza policji LSPD na ulicach Los Santos lub pomagaj innym mieszkańcom wyspy w szeregach służb ratowniczych EMS. Każdy może rozwijać swoją ścieżkę kariery w organizacjach przestępczych ryzykując każdego dnia odsiadką lub oberwaniem kulki. Przeglądaj polskie serwery GTA Roleplay
Polskie Ekipy w GTA Online
Każdy kto grał w GTA Online wie, że samotne życie na sesjach swobodnych i akcjach to ciężki kawałek chleba. GTA Forum przychodzi takim samotnikom z pomocą i organizuje w dziale Ekipy prezentacje polskich ekip oraz pozwala umawiać się na wspólną grę. Każdy założyciel ekipy ma możliwość promować swój skład na tym forum aby rekrutować graczy do swojego składu.
Rekomendowany post