Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2.4 tys.
  • Wyświetleń 1.5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym cz

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_44421

Siemka

Szukamy z kolegą 2-3 graczy średniozaawansowanych do luźnego grania na PC wieczorami 18-24  . Ogólnie napady lub jakieś misje.

Obecnie jestem na etapie  zbierania na pierwszy garaż. 

Nie mamy jakiegoś sporego doświadczenia ale zgranie jest najważniejsze. 

Wymagamy min. 20+ lat i dobrego mikrofonu. 

Posiadamy TS

Edytowane przez Avenos

Opublikowano
comment_44450
23 godziny temu, Avenos napisał:

Siemka

Szukamy z kolegą 2-3 graczy średniozaawansowanych do luźnego grania na PC wieczorami 18-24  . Ogólnie napady lub jakieś misje.

Obecnie jestem na etapie  zbierania na pierwszy garaż. 

Nie mamy jakiegoś sporego doświadczenia ale zgranie jest najważniejsze. 

Wymagamy min. 20+ lat i dobrego mikrofonu. 

Posiadamy TS

Zapraszam do ekipy tu pogracie na luzie i będziecie się dobrze bawili w grze.

Opublikowano
comment_44468

Cześć. 
Jesteśmy 3 osobową ekipą która poszukuję jednego gracza dzięki któremu będziemy mogli zrobić napady i zaopatrywać różne wytwórnie czy też bunkry.
Ja pieniędzy nie potrzebuję w przeciwieństwie do dwóch kolegów którzy są ze mną i dlatego właśnie chcemy ukończyć wszystkie napady.

Jedyne wymagania to ts3 i 15+ 

Opublikowano
comment_44533

Witam,

Szukam ogarniętych ludzi do grania razem w GTA. Gram praktycznie codziennie, pracuje do południa, więc każdy wieczór mogę grać. 

Chciałbym grać z kimś, w wieku 16+, no i bez modów oczywiście, bo brzydzę się tym.

Jak coś mam LVL 84 i posiadam TS3. Chciałbym żeby mi ktoś np. pomógł przewieźć jakiś ładunek, ale wszystko na zasadzie, że ty pomagasz mi, a ja tobie ?

Mam nadzieję, że się ktoś odezwie,.

Pozdrawiam, Mateusz

Opublikowano
comment_44583

A ja zapraszam kolegów do ekipy

https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/kartel_san_andreas

Gramy w napady , pomagamy sobie w sprzedaży, zasobach itd

Wymagamy mieć 16+ oraz grania na discordzie. Więcej info na PW lub na Social Club: 

https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/matt17pl

PS by dołączyć do ekipy pisz na priv lub do mnie na Social Club

Nie przyjmujemy cheaterow i ludzi z modowanymi kontami

Edytowane przez Matt17Pl

Opublikowano
comment_44721

Hejka! Jak wskazuje tytuł, gra w pojedynkę jest nudna. Poszukuje ludzi, którzy tak jak ja, nie lubią grać sami. Preferuje wszelkie tryby adwersarza, pomoc w sprzedaży, wytwórniach, misjach. Bez znaczenia który masz level, ile potrafisz. Stawiam na dobrą zabawę i grę traktuje jak przygodę. Jeżeli także szukasz osoby do wspólnego spędzenia czasu w grze, odezwij się! 
Social Club - Nieznajoma441
Steam - ZakreconaWariatka 
Odezwij się! ?