Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2.4 tys.
  • Wyświetleń 1.5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym cz

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_53479

Witam

Kolego, koleżanko ekipa TheExpendables Corp poszukuje graczy do ekipy. Więc jeśli jesteś nowym graczem lub stałym graczem który szuka ekipy do napadów, sprzedaży, zlotów itd to zapraszamy w nasze szeregi. Ekipa korzysta z discorda. 

Więc jeśli jesteś zainteresowany/a by dołączyć do ekipy napisz do mnie prywatną wiadomość

Uwaga!!

Ekipa przyjmuje graczy wyłączne 16+. Osób zmodowanymi kontami cheaterów, moderów nie przyjmujemy 

Pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_53622

Witamy Graczy
Ekipa Dzieci Bogdana otwiera rekrutacje. Zapraszamy wszystkich chętnych do dołączenia do naszej ekipy. Oferujemy pomoc w sprzedażach i napadach  , zloty z nagrodami, ogarniętą administracje.
Sercem naszej ekipy jest Discord do którego linka podajemy w wiadomości prywatnej
Nasza ekipa przyjmuje osoby +16
Zapraszamy do wspólnej gry
Administracja Dzieci Bogdana :)

Opublikowano
comment_53678

Witam

Szukam ekipy do zrobienia wszystkich napadów w celu ukończenia Geniusza Zbrodni. Mam 24 lata, głównie gram w godzinach wieczornych. Wymagań raczej nie mam żadnych, nawet Discord jest tak naprawdę niepotrzebny, ale w razie potrzeby jakąś komunikację można ogarnąć.

Nick w grze: Qustosh

Pozdro xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_53987

emblem_256.png.a0cd158b75a992494bf70df72dcdd8a9.png

Witam

Szukam kilku osób do grania w napadach i wspólnych sprzedażach z wytwórni i magazynów.

Komunikator to Discord dla tych , którzy lubią grać i słyszeć.

Wiek powyżej 25L 

Gra przeważnie popołudniami lub późnym wieczorem. A w weekendy różnie.

Zapraszam chętnych do wspólnej gry bez spin.

Socjal Club Dołącz do ekipy

Discord: Zaproszenie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_54129

Czesc wszystkim jestem nowym graczem w GTA v online i mam pytanie odnośnie zarabiania hajsu. Nie chcę nic kupować za realne pieniądze a chce w miarę szybko się wzbogacić. Szukam ekipy gdzie mógłbym się rozwijać. Wyczytałem gdzieś że fajnie by było uzbierać 2.5 mln i kupić za to garaż i CEO i zająć się import export ? Jak to działa kupiłem jakieś biuro w przecenie za 500 tys

Opublikowano
comment_54275
6 godzin temu, kwietniuqr napisał:

Hej wszystkim. Szukam kilku osób do zarabiania hajsu bo Moja ekipka się wysypała i już nikt nie gra. 134 lvl, mam tylko bazę. 19 lat, TS i discord posiadany

Nick: UndeadRabbiT, gościu w masce przeciwgazowej na awatarze.

Cześć jeśli nie masz z kim grać to dołączaj pogramy https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/TGR5TIGER/crews

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_54398

Witam Jestem Tu Dość Świeży.

Posiadam Ekipę której przydały by się osoby chętne od czasu do czasu pograć.

https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/rudaszmata/wall

Zapraszam chętnych Wstęp wolny.

Stały kontakt ze mną Na FB szukajcie Grucha Zdrzewa zdjęcie gruszki gumowej. 

Gram Na PS3 a od niedawna na PC.

Edytowane przez GruchaZdrzewa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_54533

Siemanko, 
szukam jakichś dwóch ogarniętych osób do pogrania, gram  tylko w weekendy, chodzi o jakieś napady, bądź cokolwiek za co można dostać ładny hajs. Zainteresowanych niech wysyłają zaproszenia na SC, nick : kRzEmIeNxPoMpA

Edytowane przez kRzEmIeNxPoMpA

Opublikowano
comment_54602

Cześć ? wszystkim, szukam ekipy do zrobienia napadów i różnych misji, granie z hindusami, niemcami i ruskimi zrobiło się trudne bo w większości ciężko trafić żeby świadomie rozumieli angielski i większość specjalnie nie ogarnia prostych poleceń, więc wraz z kolegą szukam osób które by pomogły.

Z góry zaznaczam że mamy po 20 lat i z dzieciakami grać nie będziemy, dosyć dużo przeklinamy więc uwaga bo się jeszcze zgorszycie i dobrze by było jak byś miał dystans do siebie ?

Rozmowy głównie przez TeamSpeak'a