Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

• W sumie to mógłbym dołączyć ? lvl - 200 nick - enskyzOfficial (taka łódka na profilowym) Chętnie bym przyjeżdżał na jakieś zloty samochodowe, mógłbym pomagac w robieniu jakiś napadów ?

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_41743
Dnia 28.07.2018 o 20:56, Nalogowy napisał:

Siemano, szukam fajnego squadu do robienia napadów/zasobów/wspólnej gry/zabawy i do zarabiania hajsu. Na CSie mam swoją drużynę " Nałogowców " i kurde razem sobie grywamy często a mam dosyć robienia heistów z randomami co szprechają po rusku.

Mój nick na steamie to: Nałogowy Mateusz [Klik]

Opublikowano
comment_41745
Dnia 29.07.2018 o 14:51, undermount napisał:

Witam, szukam 3 osób które pomogą mi wykonać finał napadu, robię ten napad już kilka dni i albo ktoś wychodzi albo na koniec juz zostaje mało kasy i sie nie opłaca. Nick sadas0 na SC. Dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
comment_41746
Dnia 23.07.2018 o 15:01, vBooMx napisał:

Witam. Szukam ekipy do robienia heistów, doomsday heistów (Chciałbym również wykonać Criminal Mastermind Challenge, Geniusz zbrodni I/II/III  itd) i aktywności takich jak uzupełnianie magazynów / sprzedaż towaru
Posiadam TS3, discorda. Mam 160+ RP, 21 lat.
Nick social: xColorovy

Opublikowano
comment_41786

Witam szukam 2 graczy do lat 16 jestem ja i moj kolega oboje mamy po 15 lat i chcemy robic przygotowania do napadow jak i same napady. Z gory dzieki w komentarzach piszcie swoje imie lvl i wiek.

Opublikowano
comment_41888

Aktywna ekipa LSPS poszukuje aktywnych graczy do wspólnej gry. Oferujemy wspólne napady, zasoby, sprzedaże oraz wspólne wypady na miasto.  Wymagania:

-discord,

-wiek 18+

-sprawne mikro

-checi do wspólnej gry.

Zainteresowany/a ? Pisz na pw do social: ToYeee: https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/toyeee oraz Lavak: https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/lavak221

Opublikowano
comment_41942

Witam. 

Otóż od dawna zabieram się za zdobycie tego wyzwania za które dostaje się 10 baniek i szukam ludzi którzy byli by chętni je zdobyć ze mną. 
Gram przeważnie wieczorami, mój lvl to aktualnie 126. Chętnych zapraszam do mnie na social club. Mój nick to LordVoldek

Opublikowano
comment_41950
9 godzin temu, st3rydziak napisał:

Witam. 

Otóż od dawna zabieram się za zdobycie tego wyzwania za które dostaje się 10 baniek i szukam ludzi którzy byli by chętni je zdobyć ze mną. 
Gram przeważnie wieczorami, mój lvl to aktualnie 126. Chętnych zapraszam do mnie na social club. Mój nick to LordVoldek

Tak , ale pamiętaj , że to ma być ta sama ekipa. Aż do końca . Elitarne wyzwanie to jest to 

Wbij do mnie to obgadamy szczegóły

Opublikowano
comment_41953

Cześć, 

Poszukuję ekipy 20+ lat. Discord/ts/PC

Moja aktywność 17.00 - 22.00 + weekendy. 

SocialClub : martialovsky

Edytowane przez martialovsky

Spoiler

Opublikowano
comment_41956

Elo chciałem Cie dodać na Social ale pisze że nie ma takiego niku. Zapraszam do Nas do ekipy - oferujemy wspólne napady, zasoby, sprzedaże oraz wspólne wypady na miasto ;). Wiekszość ludzi u nas w ekipie to + 20 ;)

Dodaj mnie na social to pogadamy : https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/toyeee