Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

W co zainwestować darmowe 400.000$ od rockstar? import/export

Opublikowano
comment_23217

Witajcie, jestem nowym użytkownikiem forum, więc proszę o wyrozumiałość jeśli popełniłem jakiś błąd podczas wstawiania tego tematu na forum w tym dziale :D.

Jak pewnie dobrze wiecie ostatnio Rockstar przygotował taką promocje, że jeśli zalogujemy się chociaż raz do gta online przed (chyba) 30 listopada to dostaniemy 400.000$ na konto naszej postaci. 

Ja od niedawna posiadam GTA V i od niedawna gram też w GTA Online. Nie mam zbyt dużo pieniędzy i nie mam zamiaru na ten  moment korzystać z Money Lobby. Chciałbym trochę zarobić w GTA, więc prosił bym was o podanie mi jakiś propozycji zarobku wykluczając tryb adwersarza oraz inne tego typu metody jak skoki na punkty itp. 

Słyszałem o Import/Export. Jakie są realne koszty inwestycyjne w tą metodą ? Czy zmieszczę się w ten koszt z moimi 400.000 $ na koncie ? Co trzeba zakupić aby dokonywać misji typu Import/Export ? Z tego co wiem jest potrzebne biuro oraz magazyn (Chyba xD ). Proszę Was abyście mi wytłumaczyli mi jak działa ten tryb Import/Export. Dzięki i pozdrawiam ;)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Za dużo żeby rozkichać, za mało żeby zinwestować.

• Import/Export to chyba jedyny oplacalny biznes, wiec moja rada: dozbieraj ze dwa miliony, tyle chyba potrzeba na start biznesu i zajmij sie sprowadzaniem aut i sprzedawaniem. Jak poswieciesz temu troc

• 1,2mln lub 1,5mln nie pamietam dokladnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23226

Import/Export to chyba jedyny oplacalny biznes, wiec moja rada: dozbieraj ze dwa miliony, tyle chyba potrzeba na start biznesu i zajmij sie sprowadzaniem aut i sprzedawaniem. Jak poswieciesz temu troche czasu to ci sie zwroci i zaczniesz zarabiac, mozesz tez sledzic wszystkie znizki i promocje bo trafiaja sie obnizki cen na biura i magazyny, tak jak i i podwojna premia za sprzedaz aut

Edytowane przez ferdas_mufc

Opublikowano
  • Autor
comment_23229
Import/Export to chyba jedyny oplacalny biznes, wiec moja rada: dozbieraj ze dwa miliony, tyle chyba potrzeba na start biznesu i zajmij sie sprowadzaniem aut i sprzedawaniem. Jak poswieciesz temu troche czasu to ci sie zwroci i zaczniesz zarabiac, mozesz tez sledzic wszystkie znizki i promocje bo trafiaja sie obnizki cen na biura i magazyny, tak jak i i podwojna premia za sprzedaz aut
Jak wczoraj sprawdzałem stać mnie na jedno z biur. Czy według Ciebie mogę je już kupić? Czy dobierać 2 mln i kupić obrazu biuro i magazyn na auta ?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
comment_23341
1 godzinę temu, grimus23 napisał:

Tylko że na LA mesie jest tylko jedna siedziba i kosztuje 300k. 

Sprawdzałem przed chwilą i nie ma żadne tańszej siedziby kosztującej mniej niż 1 mln. Jestem świeżakiem, więc nie wiem co to znaczy LA :D. Czy mógłbyś mi to wytłumaczyć xD ?

xD dobra już nie ważne hehe. Nie skojarzyłem, że chodzi o magazyn xD 

Opublikowano
comment_23361
20 godzin temu, zihen napisał:

Jestem świeżakiem

tym z biedry?