Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 12
- Wyświetleń 7.4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
zihen 6 odpowiedzi
-
chmielu_psx 2 odpowiedzi
-
Namo 1 odpowiedź
-
ferdas_mufc 1 odpowiedź
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Za dużo żeby rozkichać, za mało żeby zinwestować.
-
Import/Export to chyba jedyny oplacalny biznes, wiec moja rada: dozbieraj ze dwa miliony, tyle chyba potrzeba na start biznesu i zajmij sie sprowadzaniem aut i sprzedawaniem. Jak poswieciesz temu troc
-
1,2mln lub 1,5mln nie pamietam dokladnie.
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem forum, więc proszę o wyrozumiałość jeśli popełniłem jakiś błąd podczas wstawiania tego tematu na forum w tym dziale
.
Jak pewnie dobrze wiecie ostatnio Rockstar przygotował taką promocje, że jeśli zalogujemy się chociaż raz do gta online przed (chyba) 30 listopada to dostaniemy 400.000$ na konto naszej postaci.
Ja od niedawna posiadam GTA V i od niedawna gram też w GTA Online. Nie mam zbyt dużo pieniędzy i nie mam zamiaru na ten moment korzystać z Money Lobby. Chciałbym trochę zarobić w GTA, więc prosił bym was o podanie mi jakiś propozycji zarobku wykluczając tryb adwersarza oraz inne tego typu metody jak skoki na punkty itp.
Słyszałem o Import/Export. Jakie są realne koszty inwestycyjne w tą metodą ? Czy zmieszczę się w ten koszt z moimi 400.000 $ na koncie ? Co trzeba zakupić aby dokonywać misji typu Import/Export ? Z tego co wiem jest potrzebne biuro oraz magazyn (Chyba
). Proszę Was abyście mi wytłumaczyli mi jak działa ten tryb Import/Export. Dzięki i pozdrawiam