Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 11
- Wyświetleń 8.1 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Jak w temacie, mam składanego kompa za ponad 7000zł i nie ma opcji, żebym nie mógł pograć w gta5 na ustawieniach HIGH (już nie mówię o ultra nawet gdyby). Gtx 1080 od Gigabyte'a i Intel Core i7 7700k, tymczasem maxymalna ilość fpsów oscyluje w granicach 61, a przy podróżach po oceanie czy plaży mam 45 fpsów. To jest jakiś żart? Gram w rozdzielczości full HD, najzwyklejszy monitor 1920x1080... Miał ktoś coś podobnego? Dla odmiany Assassin's Creed Origins chodzi mi na ustawieniach ultra na ponad 80 fpsach w Egipcie, a nie ukrywajmy, że on również ma całkiem spore wymagania...