Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 14.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podobno zmiana postaci na drugą, pogranie trochę i wrócenie na pierwszą rozwiązuje problem.

• Mi pomaga wpłacenie gotówki do banku i jak masz 0 gotowki przy sobie to wszytko ładnie działa i za każdym razem się udaje wykupić auto czy wykonać usługę u lestera.  Jak masz gotówkę  przy sobie to be

Opublikowane grafiki

Opublikowano
comment_25091

To jest niestety problem znanych firm produkujących gry czyli serwery Niestety Rockstar ma duże problemy podczas nowych DLC.

Opublikowano
comment_25104

jaki masz komunikat ?? Ja mam problem z płatnościami za zniszczone auto czy helikopter albo za telefon do Lestera typu zniknij z radaru za 500$ wyala mi komunikat o braku kasy a kasa jest i to nie mała. A jak kliknę na tym komunikacie enter to przenosi mnie do sharków.  Przy kupnie pojazdów czy broni lub amunicji  już takiego problemu nie ma .

20171213_064655.jpg

Opublikowano
comment_25185

odkryłem coś ciekawego po zarobieniu gotówki na drugiej postaci wystąpił  ten sam problem natomiast  po wpłaceniu gotowki do banku normalnie mogłem wykupić pojazd  zobaczcie i u was może zadziała i dajcie znać;)

Edytowane przez Luke9994

Opublikowano
comment_25405

Mi pomaga wpłacenie gotówki do banku i jak masz 0 gotowki przy sobie to wszytko ładnie działa i za każdym razem się udaje wykupić auto czy wykonać usługę u lestera.  Jak masz gotówkę  przy sobie to bedzie Ci wywalać komunikat  o braku środków  na koncie. W moim przypadku te rozwiazanie działa na obu postaciach  ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
comment_32657

Wpłac pueniądze na konto w banku powinno pomóc  mi to pomaga jak masz kase w banku i bedziesz mieć 100$ to tez musisz je wplacić bo inaczej bedzie mechanik zajęty a jak nie opłacisz rachunku w grze to za kazdym razem mechanik bedzie Ci tak mowić i opłacić  bedziesz go mógł  dopiero następnego dnia jak bedzie sciagac Ci kase z konta za rachunki.