Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 7
- Wyświetleń 8,2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Popularne posty
-
0x0000005 odpowiada ERR_GFX_D3D_INIT czyli problem z grafiką. Z folderu z grą usuń -d3dcsx_46.dll -d3dcompiler_46.dll Następnie napraw grę używając instalatora i spróbuj uruchomić. Je
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam mam problem z GTA V wersja steam. Mianowicie przy pierwszym odpaleniu gry odpaliłem się ok przy standardowych ustawieniach graf etc. Ale jak wszedłem w opcję i z 800*600 przestawiłem na 1920*1080 i wszystko wrzuciłem na na full to gra się nie odpala tzn klikam start jest spoko okej ale jak wyświetla się pierwszy filmik startowy ten z syreną policyjną i jak jest zbijana szyba to się zacina i się nie chce odwiesić. Ktoś coś wie jak to naprawić jak zrobić by pograć w końcu ?
Proszę o pomoc...