Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_28121

Uwaga!!!

Los Santos Polish Squad ogłasza rekrutację. Nie jesteśmy "masówką" jak większość ekip tutaj, gdzie znaczna część osób nawet się nie zna i nigdy ze sobą nie rozmawiała. My tworzymy skromną, ale w miarę zgraną grupę ludzi, która lubi  po prostu pograć w GTA Online praktycznie codziennie.

Jesteś aktywnym graczem, szukasz ludzi do wspólnego grania? Dobrze trafiłeś.

Co możemy Ci zaoferować:
1. Robienie napadów
2. Sprzedaże wytwórni
3. Granie adwersarzy
4. Wypady na otwartą sesję i walka z innymi graczami

Czego wymagamy:
1. Discord (Link do pobrania: https://discordapp.com/download)
2. Wiadomość do ToYeee: https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/toyeee,
która powinna zawierać informacje o chęci dołączenia do ekipy
3. Wiek 18+ (przewidujemy wyjątki)
4. Brak czitów/modów

Rekrutacja skierowana jest do graczy grających na PC. Podania bez wiadomości do ToYeee
będą z automatu odrzucane.

Zajmujemy się też nagrywaniem różnego rodzaju akcji, których zrobienie samemu jest niemożliwe. 

Zapraszamy!!!

Nasza najnowsza produkcja ? Polecamy oglądać w 4k ?

A oto pozostałe filmy:

Zapraszamy!!!

Edytowane przez W1ttmann

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 29,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• możesz dodać jeszcze "Jeśli ktoś nas zabija... po prostu uciekamy na inna sesje" ?

• " 4. Wypady na otwartą sesję i walka z innymi graczami " walka z innymi graczami? ucieczka to tez walka xD

• latanie po czołg na pasywnym to pedalstwo jest. Przez takie spierdolenie wrzuciłem mój pierwszy film na Youtube.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_45241

@Namo  x_XSatanX_x to akurat nie ja, mnie tam w ogóle nie było :) Poza tym musiał tam jakoś dojechać, żeby nie dostać po drodze, bo jak wiadomo czołgi przyciągają jak magnes. Zresztą w dalszej części widać, że ją wyłączył, by specjalnie nagrać to jak ginie ;)

Opublikowano
  • Autor
comment_45243

"pedalstw" w GTA jest wiele, nie będę publicznie wymieniał, co nimi jest a co nie, pozostawię to subiektywnej ocenie ? poza tym tak jak napisałem wyżej, kolega miał przyzwany czołg, odrodził się w dość znacznej odległości od tego miejsca, w którym da się zrobić ten glitch, więc żeby nie dostać po drodze włączył sobie tryb pasywny, po czym dojechał na miejsce, wyłaczył  ten tryb i poszedł nagrać jak zostaje zabity w "pedalski" sposób, dziękuję za uwagę, dobranoc ? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_45550

No witam

Szukam jakiejś ekipy do napadów która nie odpuszcza od razu po pierwszej porażce.

Oczywiście na inne akcje też jestem odwarty

Jednak z powodu pracy i rodziny mogę z wami działać od tylko poniedziałku do czwartku w godzinach około 20-23

Social Clab:  CH0RNY

Opublikowano
comment_45554

Cześć! W takim razie zapraszamy ! Na napad zawsze się ktoś znajdzie, a i do sprzedaży towarów z wytwórni też będą chętni ? Jeśli chodzi o możliwość grania to nie ma problemu - grasz kiedy możesz ? Discorda podałem ci na priv ?

Opublikowano
  • Autor
comment_45584

Odświeżam ? Przyda nam się kilka nowych osób ?

A oto nasz najnowszy film:

Więcej filmów znajdziecie na naszym kanale YouTube: GTA V LS Polish Squad ?

Zapraszamy do oglądania i dołączania do naszej ekipy ? 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
comment_46661

Drogie dziecko. Jak masz pier... głupoty to lepiej zamilcz i rób "karierę" w ekipie 9thc, gdzie większość to typki ze ściągniętym modmenu. Nigdy u nas nie byłeś i nie będziesz, a twoje próby odgryzienia się za posty pod tematem ekipy 9thc są tak nieudolne jak tok twojego rozumowania. A tak poza tym to polecam czytanie ze zrozumieniem, choć w twoim przypadku na edukowanie się jest już za późno, bo do tego pustego łba nic mądrego już raczej nie wejdzie ? 

Opublikowano
comment_46662

Ale grzeczniej dziecko bo właśnie pokazujesz swój jakże wysoki poziom, wystarczy popytać tych co u was byli a widzę że regularnie wyrzucasz ludzi, więc nawet nie mam zamiaru być w ekipie gdzie wywala się ludzi bez powodu a jedyne zajęcie to glitchowanie Bogdana ? (wytłumacz mi różnice między modmenu a celowym używaniu glitcha w celach zarobkowych, bo z tego co wiem to obie metody łamią regulamin użytkowania) a jakoś nie widziałem żeby ktokolwiek miał tam modmenu 

Opublikowano
  • Autor
comment_46664

Mówisz o kvcuu, który to wszystko zaczął? Wyleciał za lvl up i nie mógł pogodzić się z tym faktem, dlatego też rozpoczął tą całą gównoburzę. I wiesz co, najlepsze jest to, że nadal mu nie przeszło i chciałby u nas być, ale nie może ? Hipokryzja w czystej postaci ? 

Opublikowano
  • Autor
comment_46671

Powiedz, serio jesteś aż taki głupi? Czy ja komuś coś zabraniam tutaj? Próbujesz nieudolnie zmienić temat i odwrócić kota ogonem. Sorry, ale takie coś nie przejdzie, bez odbioru ? 

Opublikowano
comment_46672

A przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post jak to zabraniasz ludziom różnych rzeczy ? może pokażesz swoje statystyki i zobaczymy czy sam jesteś taki czysty jak od innych wymagasz

Edytowane przez Don_bambino

Opublikowano
  • Autor
comment_46673

No po prostu ręce opadają... Każda ekipa, nawet 9thc ma jakieś wymagania. My mamy takie a nie inne, nie podobają ci się to nie dołączaj, proste ? Nikt na siłę nikogo do niczego nie zmusza ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...