Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 5
- Wyświetleń 39,6 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Popularne posty
-
Podczas gry kliknij ESC. Otworzy się menu. Przejdź do zakładki Online a następnie wybierz opcje "zmień/wybierz postać" (nazwa opcji jest zależna od trybu w jakim aktualnie jesteś). Zostaniesz przenies
-
PPM na skrót od GTA>właściwości>w polu element docelowy na końcu dajesz spacje i dopisujesz -verify . Po uruchomieniu gry, zweryfikuje ona pliki i pobierze brakujące z aktualizacji. Po weryfikac
-
Jest DZIAŁA! Dzięki ziomuś! daj numer konta podeśle ci na Piwo! Pomogłeś mi!
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
A w zasadzie nie jeszcze raz, ale w ogóle uruchomić. Po wybraniu postaci kliknąłem na pomiń samouczka i teraz chciałbym wrócić do tego, jestem zielony w tym świecie i chciałbym wiedzieć co i jak???