Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 21
- Wyświetleń 15 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
chmielu_psx 12 odpowiedzi
-
Cruzzer 3 odpowiedzi
-
gitarasiemaX 3 odpowiedzi
-
NikoHuski 2 odpowiedzi
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Żeś mu doradził „ja próbowałem pasty do zębów i cifa i z tego że gra na ps2 zacinała mi się w menu doszedłem do tego że zacinała się w trakcie gry.„
-
Skoro tak narzekacie, że gra na PS3 to zafundujcie mu lepszy sprzęt.
-
Nie masz w mieście firmy, która oferuje regenerację płyt? Zapłacisz jakieś 10 zł a płyta będzie jak nowa.
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, po zrobieniu formata na ps3, chciałem zainstalować gta 5, jednak gta instaluje mi się tylko do 1147mb, to różnie jest z tym. Jeśli się spojrzy pod kątem, płyta jest leciutko zarysowana. Raz po formacie udało mi się zainstalować kilku próbach, jednak online mi nie działał więc znowu zrobilem formata i mam ten problem do dziś