Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Gta instaluje się tylko do pewnego momentu

Opublikowano
comment_33743

Witam, po zrobieniu formata na ps3, chciałem zainstalować gta 5, jednak gta instaluje mi się tylko do 1147mb, to różnie jest z tym. Jeśli się  spojrzy pod kątem,  płyta jest leciutko zarysowana. Raz po formacie udało mi się zainstalować kilku próbach, jednak online mi nie działał więc znowu zrobilem formata i mam ten problem do dziś

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Żeś mu doradził „ja próbowałem pasty do zębów i cifa i z tego że gra na ps2 zacinała mi się w menu doszedłem do tego że zacinała się w trakcie gry.„

• Skoro tak narzekacie, że gra na PS3 to zafundujcie mu lepszy sprzęt.

• Nie masz w mieście firmy, która oferuje regenerację płyt? Zapłacisz jakieś 10 zł a płyta będzie jak nowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_33781
2 minuty temu, chmielu_psx napisał:

@Foll można złożyć za 1500 zł(z używek) i będzie ok-50-60 fps na wysokich.

Można z używek złożyć za 1500zł z i5 2500k i gtx 1050 ti. Gtx 1050 ti na ultra bez msaa, trawą b.wysoką i bez zaawansowanych pociągnie luzem w 60+

Opublikowano
comment_33786
Przed chwilą, Foll napisał:

Ja wolę coś ładnego a nie stare częśc

Oj tam, ładną budę, ledy pierdolniesz i picuś glancuś pizdeczka będzie. xD

Opublikowano
comment_33788

@Foll moja fractal design  r4 też ma rysy, ale mi to nie przeszkadza.

Edytowane przez chmielu_psx

Opublikowano
comment_33794
2 minuty temu, Foll napisał:

Mi będzie przeszkadzać

A mi nie, ale to kwestia gustu.:D:D

Opublikowano
comment_33803
1 minutę temu, TheSzef napisał:

@chmielu_psx żaden z moich kolegów którzy mieszkają niedaleko, nie ma gta 5 na ps3

Nie masz w mieście firmy, która oferuje regenerację płyt? Zapłacisz jakieś 10 zł a płyta będzie jak nowa.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_33804

@TheSzefhttp://gametrade.pl/grupa/pomoc/domowe-sposoby-na-regeneracje-plyt możesz samemu spróbować   nie próbuj tego.

Edytowane przez chmielu_psx
Głupota

Opublikowano
comment_33805
2 minuty temu, chmielu_psx napisał:

Żeś mu doradził „ja próbowałem pasty do zębów i cifa i z tego że gra na pszacinała mi się w menu doszedłem do tego że zacinała się w trakcie gry.„

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_33807
11 minut temu, Cruzzer napisał:

Nie masz w mieście firmy, która oferuje regenerację płyt?

Nawet nie wiedziałem że istnieje takie coś, dzięki za pomoc jutro poszukam o tym informacji. Sprawdzę czy to nie jest nic z konsolą (dyskiem laserem czy coś), spróbuję zainstalować jeszcze far cry'a