Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 4
- Wyświetleń 4.3 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Karta dobra, pograsz z trawą na ultra. To jest wąskie gardło twojego zestawu, pod GTA V lepiej mieć te 16 GB. Nie wiem po co taki mocny zasilacz, 500W a nawet 450W w zupełności wystarczy
-
Ja mam Ryzena 5 1500X, kartę Geforce GTX 1050 Ti i 8gb RAMu w DDR4, a najnowsze tytuły hulają w ultra bez zarzutu
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, postanowiłem przy pomocy znaj dobrać niektóre rzeczy które zamienie na swoim PC...Ale czy za tą cene jest to opłacalne?,Grałbym na tym PC w GTA V,ETS2 MP,Spintires,Cities Skylines oraz w nowsze tytuły..ps: na tym setupie spokojnie GTA V odpale na ultra?
Mój aktualny setup
GTX 960 2GB
I5 4460
Ram 16 gb po 8 gb
Zasilacz 600W Chieftec
nie wiem jaką posiadam płyte główną
wentylator wyprowadzajacy ciepło - nie pamiętam także,a sprawdzić mi się nie chce...
Intel Core i5-8400 - 735zł
Gigabyte GTX 1060 WindForce OC 6GB, 2xDVI HDMI, DP - ok 1.579zł
Ram - Corsair Vengeance LPX DDR4, 2x4GB, 3200MHz, CL16 - 503 zł Jedna x2 4gb = 8gb
ASRock Z370 KILLER SLI - 529 zł
fortis 3 chlodzenie - 145.00zł
Zasilacz SilentiumPC Vero L2 600W - 219 zł
Razem: 3718zł
<Są to ceny zbliżone>
Edytowane przez MrBloody