Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Banik na koncie testowym ? A gówniaki się cieszyły, że wiedzą jakie haxy @Namo używa ?

• To są debile z tego Nullify, wypuścili aktualizację haxów i ludzi pobanowało. Ja bana nie mam pewno temu, że byłem się ścigać wczoraj na "hamburgerach" i nie odpaliłem nowej wersji.

• 1. Stwórz menu. 2. Sprzedawaj je po 65€ 3. Sprzedawaj alt konta na swoim forum. 4. Spierdol coś w skryptach aby menu było wykrywlane, dzięki temu kupią u ciebie alt konto. #biznes 

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_36952

Ja szukałam haksów, akurat spodobały mi się Twoje, znalazłam je w necie i kupiłam na własną odpowiedzialność. Korzystam tylko z altów przy haksowaniu więc strat dużych nie ma. Nie skakałam ze szczęścia, że mam te haksy co Ty, raczej miałam i mam na to wyjeb***.

20180821_085052.png

20180821_085131.png

Opublikowano
comment_36962
19 minut temu, Cruzzer napisał:

1. Stwórz menu.

2. Sprzedawaj je po 65€

3. Sprzedawaj alt konta na swoim forum.

4. Spierdol coś w skryptach aby menu było wykrywlane, dzięki temu kupią u ciebie alt konto.

#biznes 

Tylko ty tak nie rób xd