Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_37330

Cześć! Mam taki problem, że kupiłem drugie konto z gta v na socialclub bo na pierwszym zarobiłem bana do konca czerwca no i niechciało mi się czekać.Zadowolony dostałem dane do logowania włączyłem social cluba zalogowałem się na świeże konto przechodzę do gta a tu wyskakuje mi że muszę mieć jakiś kod do aktywacji chociaż gta v jest na koncie i ma nawet 24 lvl wiecie co robić ? ?? dzięki za wszelką pomoc

bekham.png

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Może aby potwierdzić, że nie zajebałeś komuś tego konta?

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_37333
23 minuty temu, JaGonie napisał:

oba są pc jedno steam drugie sc

Sprawdź na SC dokładną platformę PC czy konsole ewentualnie podaj nick. Jeśli gra jest na PC i jesteś pewny, że na SC to będziesz musiał napisać do suportu o reset klucza ale będziesz musiał go zdobyć od sprzedającego.

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_37334
3 minuty temu, Cruzzer napisał:

Sprawdź na SC dokładną platformę PC czy konsole ewentualnie podaj nick. Jeśli gra jest na PC i jesteś pewny, że na SC to będziesz musiał napisać do suportu o reset klucza ale będziesz musiał go zdobyć od sprzedającego.

komp 10000%

deffg.png

Opublikowano
comment_37335
2 minuty temu, JaGonie napisał:

komp 10000%

deffg.png

To pisz do sprzedającego aby ci klucz podał a potem wiadomość do suportu z prośbą o reset klucza.

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_37346

a no i pytanko bo na tym koncie jest zmodowana forsa w banku (250 mln) a ja podam sie do R* że chcę klucz 

i bez jego starego klucza nic nie zrobię?

Opublikowano
comment_37357
31 minut temu, JaGonie napisał:

a no i pytanko bo na tym koncie jest zmodowana forsa w banku (250 mln) a ja podam sie do R* że chcę klucz 

W dupie mają twoje pieniądze.

31 minut temu, JaGonie napisał:

i bez jego starego klucza nic nie zrobię?

nie

umBDbCc.gif

Opublikowano
  • Autor
comment_37411

A tak btw na huj mi jakis klucz skoro gta v jest już kupione oni jacyś przyjebani są X D

Edytowane przez JaGonie

Opublikowano
comment_37413
34 minuty temu, JaGonie napisał:

A tak btw na huj mi jakis klucz skoro gta v jest już kupione oni jacyś przyjebani są X D

Może aby potwierdzić, że nie zajebałeś komuś tego konta?

umBDbCc.gif